Ο Νέος Προϊστάμενος του Π.Κ. Πύλης Δημήτριος Τσίρκας στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο του είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας από τον νέο Προϊστάμενο του Π.Κ. (Πυροσβεστικού Κλιμακίου) Πύλης Ανθυποπυραγό Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο του είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας από τον νέο Προϊστάμενο του Π.Κ. (Πυροσβεστικού Κλιμακίου) Πύλης Ανθυποπυραγό Rating: 0

Ο Νέος Προϊστάμενος του Π.Κ. Πύλης Δημήτριος Τσίρκας στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

Ο Νέος Προϊστάμενος του Π.Κ. Πύλης Δημήτριος Τσίρκας στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Γραφείο του είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας από τον νέο Προϊστάμενο του Π.Κ. (Πυροσβεστικού Κλιμακίου) Πύλης Ανθυποπυραγό κ. Δημήτριο Τσίρκα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούσαν τόσο την Τ.Α. αλλά και την λειτουργία και την προσφορά του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, ως αναφορά την Πυροπροστασία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύλης και τον καλλίτερο συντονισμό με την Πολιτική Προστασία του Δήμου και των άλλων Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης , για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών που ενδεχομένως να συμβούν τόσο στον πεδινό όγκο όσο και στον ορεινό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή