"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.6 C
Trikala

Ο Νίκος Πλακιάς ζητά άρση των επικοινωνιών του Κώστα Αγοραστού και του Χρήστου Τριαντόπουλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νέες εξελίξεις για το έγκλημα στα Τέμπη καθώς ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη, ζήτησε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να εντοπιστούν οι πολιτικοί που έδωσαν την εντολή για το μπάζωμα.

«Χτες (σ.σ. την Παρασκευή) έδωσα εντολή στους δικηγόρους μου να υποβάλουν αίτηση στον κύριο Εφέτη Ανακριτή προκειμένου να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των προσώπων που σχετίζονται με την απομάκρυνση όλων των στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος όπως και με την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος» αναφέρει ο Νίκος Πλακιάς.

Ώστε να βοηθηθεί η εισαγγελική έρευνα και να διαπιστωθεί η σύνδεση των πολιτικών προσώπων με τους αξιωματούχους που εκτέλεσαν τις εντολές και οδηγηθήκαμε σε αυτή την πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος»

«Αυτό είναι κάτι που έδωσε και τροφή για να γίνονται και άσκοπα αιτήματα διερεύνησης ζητημάτων που θα είχαν απαντηθεί εξαρχής και δεν θα είχαμε τέτοια καθυστέρηση στη διεκπεραίωση της υπόθεσης μας .

Αυτήν την αίτηση κύριε εφέτη ανακριτή την κάνει ο πατέρας δυο παιδιών και της ανιψιάς του  που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη στις 28/02/23» καταλήγει ο Νίκος Πλακιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης