Ο Νικόλαος Γιαννέλος νέος «Θεσσαλάρχης» της ΕΛΑΣ Reviewed by Momizat on . Παραμένει στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας ο Παναγιώτης Ντζιοβάρας Ο μέχρι χθες αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γιαννέλος, είναι ο νέος «Θ Παραμένει στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας ο Παναγιώτης Ντζιοβάρας Ο μέχρι χθες αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γιαννέλος, είναι ο νέος «Θ Rating: 0

Ο Νικόλαος Γιαννέλος νέος «Θεσσαλάρχης» της ΕΛΑΣ

Ο Νικόλαος Γιαννέλος νέος «Θεσσαλάρχης» της ΕΛΑΣ

Παραμένει στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας ο Παναγιώτης Ντζιοβάρας

Ο μέχρι χθες αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Γιαννέλος, είναι ο νέος «Θεσσαλάρχης» της ΕΛΑΣ, μετά και τις τοποθετήσεις που ανακοίνωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Ο κ. Γιαννέλος θα αντικαταστήσει τον υποστράτηγο Γεώργιο Σουγλιέρη, «Θεσσαλάρχη» με την πλέον βραχύβια θητεία, που επιστρέφει στην Γενική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εκεί όπου υπηρετούσε μέχρι τις τακτικές κρίσεις της ΕΛΑΣ, τον περασμένο Μάρτιο.

Οι χθεσινές έκτακτες κρίσεις στην ηγεσία της ΕΛΑΣ – με τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες αστυνομικών και αξιωματικών να θέτουν ερωτήματα περί σκοπιμοτήτων – ήταν αναπόφευκτες μετά και την απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια να «ξηλώσει» στις αρχές Αυγούστου και σε χρόνο ρεκόρ το νόμο Δένδια (περί αναδιάρθρωσης της ΕΛΑΣ), νόμος που ψηφίστηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο.

Εντωμεταξύ, στην αστυνομική διεύθυνση Λάρισας παραμένει διευθυντής ο Παναγιώτης Ντζιοβάρας.

(Εφημερίδα «Ελευθερία»)  

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή