Ο Ντινόπουλος στέλνει sms στους δημάρχους… Reviewed by Momizat on . Με… sms ειδοποίησε  ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος τους δημάρχους, των οποίων οι δημοτικές επιχειρήσεις δεν απογράφονται ότι πρέπει να το κάνουν άμεσ Με… sms ειδοποίησε  ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος τους δημάρχους, των οποίων οι δημοτικές επιχειρήσεις δεν απογράφονται ότι πρέπει να το κάνουν άμεσ Rating: 0

Ο Ντινόπουλος στέλνει sms στους δημάρχους…

Ο Ντινόπουλος στέλνει sms στους δημάρχους…

Με… sms ειδοποίησε  ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος τους δημάρχους, των οποίων οι δημοτικές επιχειρήσεις δεν απογράφονται ότι πρέπει να το κάνουν άμεσα.

Να δώσουν, δηλαδή,  τα πλήρη στοιχεία στην ψηφιακή πλατφόρμα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Τα SMS εστάλησαν σε 74 δημάρχους και 10 Περιφερειάρχες στην αρμοδιότητα των οποίων ανήκουν οι 133 δημοτικές επιχειρήσεις που δεν έχουν απογραφεί.

Το κείμενο του SMS που εστάλη είναι το εξής:

«Αγαπητέ Δήμαρχε (Περιφερειάρχη), από τα στοιχεία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης φαίνεται να έχεις δημοτικές επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα απογραφεί.
Θα σε παρακαλούσα, λοιπόν, να προχωρήσεις στην απογραφή τους. Και να αποστείλεις τα στοιχεία στη ψηφιακή πλατφόρμα.
Έτσι θα μπορέσουμε όλοι να συνεργαστούμε για τη διαφάνεια, την παραγωγικότητα και την εργασιακή ειρήνη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σε ευχαριστώ. Αργύρης Ντινόπουλος. Υπουργός Εσωτερικών»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή