Ο ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ κυκλοφορεί το Σάββατο με την “Η Εφημερίδα των Συντακτών” Reviewed by Momizat on . Το τεύχος της νέας έκδοσης που  φέρει τον τίτλο «Ξένιος Θεσσαλός»,  είναι αφιερωμένο στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Η έκδοση προσεγγίζει την Το τεύχος της νέας έκδοσης που  φέρει τον τίτλο «Ξένιος Θεσσαλός»,  είναι αφιερωμένο στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Η έκδοση προσεγγίζει την Rating: 0

Ο ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ κυκλοφορεί το Σάββατο με την “Η Εφημερίδα των Συντακτών”

Ο ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ κυκλοφορεί το Σάββατο με την “Η Εφημερίδα των Συντακτών”

Το τεύχος της νέας έκδοσης που  φέρει τον τίτλο «Ξένιος Θεσσαλός»,  είναι αφιερωμένο στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Η έκδοση προσεγγίζει την Καλαμπάκα τουριστικά, επιχειρηματικά, κοινωνικά και πολιτιστικά, αναδεικνύοντας στο μέγιστο βαθμό τις φυσικές ομορφιές ,τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους  και όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της περιοχής που την κάνουν ξεχωριστή και περιζήτητη στην Ελλάδα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο «Ξένιος Θεσσαλός» θα έχει πανελλαδική εμβέλεια και απήχηση, αφού έχει ήδη συμφωνηθεί και θα κυκλοφορήσει ως ένθετο με την εφημερίδα «”Η Εφημερίδα των Συντακτών”» και θα φτάσει έτσι σε πολλά ελληνικά σπίτια, ένα γεγονός που σύντομα θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή της Καλαμπάκας και όλο το νομό Τρικάλων.

Και αναμένεται να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια με τον «Ξένιο Θεσσαλό» να προσεγγίζει και να παρουσιάζει όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας, που πραγματικά είναι πανέμορφες.

Πρωταγωνιστές αυτής της ωραίας προσπάθειας ο δημοσιογράφος , διευθυντής της εφημερίδας «Διάλογος» και εκδότης Δημήτρης Κρούπης με τον ερευνητή και δημοσιογράφο Μάκη Εξαρχόπουλο.

Ο Σχεδιασμός και η Σελιδοποίηση του περιοδικού “Ξένιος Θεσσαλός” είναι του Δημήτρη Σαριγαλά. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή