Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου το Σάββατο στην ΕΡΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 11 εκπομπή από το δημοτικό στούντιο Τρικάλων. Καλεσμένος ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, που θα βρεθεί στα Τρίκα Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 11 εκπομπή από το δημοτικό στούντιο Τρικάλων. Καλεσμένος ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, που θα βρεθεί στα Τρίκα Rating: 0

Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου το Σάββατο στην ΕΡΑ Τρικάλων

Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου το Σάββατο στην ΕΡΑ Τρικάλων

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τις 11 εκπομπή από το δημοτικό στούντιο Τρικάλων. Καλεσμένος ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, που θα βρεθεί στα Τρίκαλα την Κυριακή, σε εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπου θα μιλήσει και θα συζητήσει με θέμα “Μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή κυβέρνηση εντός Ε.Ε.;”
Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φυσική, εργάσθηκε ως μεταπτυχιακός υπότροφος-ερευνητής στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών “Δημόκριτος” και έγινε διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται επαγγελματικά από το 1990. Έχει εργασθεί σε πολλά περιοδικά, εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ως συντάκτης πολιτικών, διεθνών και επιστημονικών θεμάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Έχει πραγματοποιήσει πολλές δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, και έχει πάρει συνεντεύξεις από πολλές πολιτικές προσωπικότητες και ηγέτες εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων. Αρθρογραφεί επίσης στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Πριν” και είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού “Ουτοπία”.
Συντονιστείτε στους 98,3 fm.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή