Ο Παν. Πάτρας σε Καστοριά και Γρεβενά με την “ελιά” Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 3 Μάιου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη μαζί με τον συνυποψήφιο Παναγιώτη Κωστούλα επισκέφθηκαν τις πό Το Σάββατο 3 Μάιου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη μαζί με τον συνυποψήφιο Παναγιώτη Κωστούλα επισκέφθηκαν τις πό Rating: 0

Ο Παν. Πάτρας σε Καστοριά και Γρεβενά με την “ελιά”

Ο Παν. Πάτρας σε Καστοριά και Γρεβενά με την “ελιά”

Το Σάββατο 3 Μάιου ο Παναγιώτης Πάτρας υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη μαζί με τον συνυποψήφιο Παναγιώτη Κωστούλα επισκέφθηκαν τις πόλεις των Γρεβενών και της Καστοριάς.

Το πρωί του Σαββάτου στα Γρεβενά στο πλαίσιο της επίσκεψης τους συναντήθηκαν με φορείς της πόλης, μίλησαν με πολίτες και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της παρουσίασης του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας “ΕΛΠΙΔΑ” με υποψήφια Περιφερειάρχη την Γεωργία Ζεμπιλιάδου και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών τον Γιώργο Καλαμάρα.

«Είναι πολύ ενθαρρυντική η συμμετοχή νέων ανθρώπων στο ψηφοδέλτιο της ΕΛΠΙΔΑ που ενεργοποιούνται στα κοινά για πρώτη φορά. Ουσιαστικές Προγραμματικές θέσεις από την κα Ζεμπιλιάδου για την ανάπτυξη μιας από τις μειονεκτικότερες ελληνικές περιφέρειες και φρέσκιες ιδέες από τον κο Καλαμάρα για την πρόοδο των Γρεβενών! Ελπίζω η ψήφος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας και των Γρεβενών να τους δώσει την ευκαιρία να τις υλοποιήσουν! Καλή επιτυχία» δήλωσε ο Παναγιώτης Πάτρας μετά το πέρας της εκδήλωσης.

patras

Αφήστε το σχόλιο σας