"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Ο Παπαστεργίου είναι γνήσιος δημοκράτης και εμείς οπαδοί απολυταρχικών καθεστώτων – του Δημήτρη Παπαθανασίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο δικηγόρος Δημήτρης Παπαθανασίου είναι στέλεχος του ΜέΡΑ 25 και πρώην δημοτικός σύμβουλος

Ο Δήμαρχος που μπορεί να εκλέχθηκε με μεγάλη πλειοψηφία όπως κομπορρημονεί, αλλά κυβερνά απολυταρχικά σαν τον Πούτιν και τον Ερντογάν (και αυτοί άλλωστε με μεγάλες πλειοψηφίες εκλέχθηκαν), σε σημερινές του ραδιοφωνικές του δηλώσεις,αποκάλεσε όσους συγκεντρωθήκαμε μπροστά στο Δημαρχείο ενάντια στην αποξήλωση του ανδριάντα του στρατηγού Στέφανου Σαράφη από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, ως οπαδούς ολιγαρχικών και απολυταρχικών καθεστώτων και δικτατοριών, επειδή δεν αποδεχόμαστε τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Ενώ αυτός ως γνήσιος δημοκράτης:

1)Δεν αποδέχεται και δεν σέβεται την απόφαση που λήφθηκε με μεγάλη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων το 1990 για την χωροθέτηση του ανδριάντα στο συγκεκριμένο σημείο.

2)Τροποποίησε χωρίς επίσης να σεβαστεί την αρχική μελέτη της ανάπλασης της πλατείας, η οποία χωροθετούσε επίσης τον ανδριάντα στην ίδια δεσπόζουσα θέση, όπως ακριβώς απεικονίζει και η φωτογραφική αποτύπωση της μακέτας του έργου, που η ίδια η δημοτική αρχή τοποθέτησε εδώ και 2 χρόνια στο σημείο της ανάπλασης προκειμένου να το διαφημίσει !!!

3)Κατηγόρησε την ΚΝΕ που έγραψε συνθήματα για τον Σαράφη και τον Άρη και δήθεν με τα σπρέυ που χρησιμοποίησε λέρωσε τις λινάτσες που περικλείουν το εργοτάξιο, γιατί στο Δήμο που είναι Δήμαρχος ο κ. Παπαστεργίου με λινάτσες περικλείονται τα εργοτάξια σε έργα προϋπολογισμού 3,5 εκ ευρώ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης