"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Ο παραμυθένιος γάμος του Ευάγγελου και της Ιωάννας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο έρωτας του Ευάγγελου Καρκανιά και της Ιωάννας Κονταλή, τους οδήγησε στην εκκλησία του Αγίου Χαράλαμπου στη Λαζαρίνα Καρδίτσας, το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, όπου και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Ο Ευάγγελος εργάζεται αρκετά χρόνια στον οδοντιατρικό κλάδο μιας και έχει το δικό του Οδοντιατρείο στο Μουζάκι Καρδίτσας. Η Ιωάννα, είναι Καθηγήτρια Φιλόλογος. Πρόκειται λοιπόν για ένα ξεχωριστό ζευγάρι που ξεκίνησε την κοινή του πορεία στη ζωή με τους καλύτερους οιωνούς το περασμένο Σάββατο.
Τα στέφανα του ζευγαριού άλλαξε ο γιατρός Θωμάς Πράντζος, που διατηρεί το δικό του Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο στην Καρδίτσα.
Η νύφη επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου της ένα ολόλευκο, λιτό νυφικό, που της πήγαινε πάρα πολύ. Το νυφικό της σχεδίασε και επιμελήθηκε η κ. Σόφη Μαύρου –Τζουβάρα, που με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των νυφικών και των γάμων, γνωρίζει πώς να κάνει την κάθε νύφη ξεχωριστή. Η κ. Σόφη Μαύρου –Τζουβάρα επιμελήθηκε και έραψε επίσης και την τουαλέτα της μητέρας της νύφης.
Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο Πύλης Μέγαρο.
Τον στολισμό επιμελήθηκε το καστάστημα «Ποιείν και Γράφειν», τα χτενίσματα η Φωτεινή Τζιώλια ενώ η φωτογράφηση έγινε από τον Βαγγέλη Αντωνίου.
Ευχόμαστε στο νιόπαντρο ζευγάρι να είναι πάντα γελαστοί, αγαπημένοι και ερωτευμένοι και η κοινή ζωή τους να είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία!

Οίκος Νυφικών Σόφη

MAYROYSOFHKONTALH2MAYROYSOFHKONTALH4MAYROYSOFHKONTALH5MAYROYSOFHKONTALH6MAYROYSOFHKONTALH7MAYROYSOFHKONTALH8MAYROYSOFHKONTALH9MAYROYSOFHKONTALH10MAYROYSOFHKONTALH12MAYROYSOFHKONTALH13MAYROYSOFHKONTALH14MAYROYSOFHKONTALH15MAYROYSOFHKONTALH16MAYROYSOFHKONTALH17MAYROYSOFHKONTALH18MAYROYSOFHKONTALH11

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης