"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Ο Παύλος ζει, οι ΝΑΖΙ στη φυλακή!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επτά χρόνια συμπληρώνονται αυτή την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου από τη βραδιά που ο Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός στο Κερατσίνι από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά, δολοφονημένος από το ναζιστικό τάγμα εφόδου της Νίκαιας.

Στις 7 Οκτώβρη μετά από 5,5 χρόνια ολοκληρώνεται η δίκη της ΧΑ με την ανακοίνωση της απόφασης από την έδρα. Έφτασε η ώρα το δικαστήριο ν’ ανακοινώσει την απόφασή του για να καταδικαστούν, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.

Στις 18 Σεπτέμβρη και στις 7 Οκτώβρη στέλνουμε ένα δυνατό και καθαρό μήνυμα: Οι ΝΑΖΙ στη φυλακή.

Απαιτούμε την καταδίκη της ηγεσίας της ΧΑ και του αρχηγού της Μιχαλολιάκου. Η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση με ιεραρχία και τάγματα εφόδου, που υπακούν σε άνωθεν εντολές. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε μια απόφαση, που θα ρίχνει την ηγεσία “στα μαλακά” θα “δικαιώσει” τους ναζί, θα τους επανανομιμοποιήσει πολιτικά και θα τους επιτρέψει την επιστροφή τους στο προσκήνιο με τα 8 εκατομμύρια από την κρατική χρηματοδότηση στην τσέπη.

Δίνουμε το παρόν στη αντιφασιστική συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτέμβρη στις 7.30 στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης