"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

«Ο πιο γλυκός χορός» της Σύρμως Μιχαήλ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κυκλοφόρησε το νέο παιδικό βιβλίο της Τρικαλινής συγγραφέως  Σύρμως Μιχαήλ από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Ο πιο γλυκός χορός» και η εικονογράφησή του έγινε από την Ναταλία Καπατσούλια.
Η Σύρμω Μιχαήλ γεννήθηκε στους Γεωργανάδες Τρικάλων. Σπούδασε Παιδαγωγικά και Βιολογία. Εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ζει στη Θεσσαλονίκη. Άλλα δικά της βιβλία είναι τα « Ώστε εγώ είμαι ο παράξενος, ε!», «Ξένοι στο Αιγαίο», και «Μα που πήγαν οι νυχτερίδες;» Τα δύο τελευταία μάλιστα τιμήθηκαν με τον έπαινο και το βραβείο της Φανής Αποστολίδου από τον κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου το 2011 και το 2013 αντίστοιχα.
 Το νέο της βιβλίο με τίτλο «Ο πιο γλυκός χορός» διηγείται την ιστορία μιας μικρής μέλισσας που βγαίνει από το κελί της και αρχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω της. Όλα είναι καινούρια, όλα είναι συναρπαστικά κι όλα θέλει να τα κάνει τέλεια. Κι ενώ είναι πάρα πολύ καλή σε όλα.. να που κάπου δυσκολεύεται. Στον χορό! Θα αφήσει την απογοήτευση και τον θυμό της να της στερήσουν την ομορφιά και την απόλαυση του χορού;
Είναι μια σειρά που απευθύνεται σε όσους αποδέχονται τη δική τους διαφορετικότητα αλλά και των άλλων, σε όσους θέλουν να ανήκουν κάπου ή απλά να εκφραστούν, αλλά κυρίως σ’ εκείνους που θέλουν να ζουν δυνατά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης