Ο πιο συγκινητικός γάμος που έχετε δει ποτέ: Η παράλυτη νύφη σηκώνεται όρθια & στέκεται πλάι στον δακρυσμένο γαμπρό Reviewed by Momizat on . Είχε ένα ατύχημα στην κολύμβηση και έκτοτε δεν μπορούσε να κουνηθεί από τον λαιμό και κάτω. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε στα 25 της να ερωτευθεί και να είναι έτοι Είχε ένα ατύχημα στην κολύμβηση και έκτοτε δεν μπορούσε να κουνηθεί από τον λαιμό και κάτω. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε στα 25 της να ερωτευθεί και να είναι έτοι Rating: 0

Ο πιο συγκινητικός γάμος που έχετε δει ποτέ: Η παράλυτη νύφη σηκώνεται όρθια & στέκεται πλάι στον δακρυσμένο γαμπρό

Ο πιο συγκινητικός γάμος που έχετε δει ποτέ: Η παράλυτη νύφη σηκώνεται όρθια & στέκεται πλάι στον δακρυσμένο γαμπρό

Είχε ένα ατύχημα στην κολύμβηση και έκτοτε δεν μπορούσε να κουνηθεί από τον λαιμό και κάτω.

Αυτό όμως δεν την εμπόδισε στα 25 της να ερωτευθεί και να είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα, να παντρευτεί! Σε αυτά τα 8 χρόνια κατάφερνε να σηκώνεται που και που από το αναπηρικό καροτσάκι και να περπατάει λίγα λεπτά την ημέρα.

Την ημέρα του γάμου της έφτασε συνοδευομένηαπό τον πατέρα και την μητέρα της, πάντα στο αναπηρικό αμαξίδιο. Μπαίνοντας στην εκκλησία όλοι πίστευαν ότι η Jaquie Goncher θα έλεγε το ναι στον αγαπημένο της καθισμένη στο καρότσι της.

Όμως όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό και ο γαμπρός έβαλε τα κλάματα βλέποντας την να σηκώνεται από το καροτσάκι και να περπατάει για να φτάσει στον γαμπρό και στον παπά όρθια.

 

Η υπέροχη Jaquie Goncher έμεινε όρθια σε όλη την διάρκεια του μυστήριου αλλά και αρκετές ώρες αργότερα στο πάρτι.

Είναι η πιο συγκινητική νύφη που έχουμε παρουσιάσει ποτέ…

Μπράβο Jaquie Goncher, είσαι υπέροχη!

 

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή