"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Ο πιό καλός, ο μαθητής……

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο κ. Κασσελάκης, μπορεί να ενέσκηψε (κατά το είδε φώς,και μπήκε!!!) ως επικοινωνιακός Αστέρας ή κομήτης ( η Ζωή θά δείξει) και υφάρπαξε την προεδρική καρέκλα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας κάποια από τα προσόντα του.

Εκτός από τον σύντροφό του Τάιλερ,μας είπε,ότι ξέρει καλά Αγγλικά, ότι από πέντε χρονών ήθελε νά γίνει Πρωθυπουργός και παίρνοντας ένα προσωπικό δάνειο ( αυτό πολύ μου κακοφάνηκε, γιατί τάχουμε κλειστά τα μάτια) έγινε εφοπλιστής.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν μας είπε ότι ξέρει καλή Αριθμητική και Έκθεση.

Τώρα διαπιστώνουμε ,ότι είναι άσσος στις τέσσερις πράξεις της αριθμητικής.
Προσθέτει προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ και μπόλικο νεοφιλελευθερισμό ,αφαιρεί εσωκομματική δημοκρατία και καταστατικό ,πολλαπλασιάζει τούς αντιπάλους του καί διαιρεί τό κόμμα,είς τά εξ´ών συνετέθη.

Όσον αφορά την έκθεση ,εκθέτει την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και εκτίθεται με την αναφορά του,με αρνητικό τρόπο ,στο γνωστό μαξιλάρι  του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκθέτει τό κόμμα που ηγείται,ως προσομοίωση pumaro’,και εκτίθεται στην άγνοια των ρευμάτων Ιδεών και την Ιστορία των κομμάτων.

Ως κοντός ψάλτης και πολιτικά θρησκευόμενος λυπάμαι,αν και αυτή η ιστορία(ιστορία νά σού πετύχει) είναι γιά γέλια και γιά κλάματα.

Πάντως ένα είναι σίγουρο ,δέν θά πλήξουμε!!!.

        Τρίκαλα15/11/23,ο κοντός ψάλτης.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ Κοντέ Ψάλτη, στα μαθηματικά ήταν σίγουρο πως το έχει (βραβείο στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, πτυχίο στα χρηματοοικονομικά και θητεία στην Goldman Sachs).
    Στην έκθεση ήταν η έκπληξη, βέβαια είχε και δυνατά “βοηθήματα” και τα πάει αρκετά καλά ομολογουμένως.
    Στην Ανακύκλωση πως θα τα πάει είναι το μεγάλο ζήτημα νομίζω.
    Περιμένω με ανυπομονησία και περιέργεια να δώσει σάρκα και οστά στο όραμά του…

  2. Σε λίγο καιρό θα αποδειχθεί ότι ο Κασσελάκης,θα είναι ο μικροβιότερος αρχηγός κόμματος.. καλού – κακού ας έχει έτοιμα από τώρα τα κοντομάνικα μπλουζάκια του ,πακεταρισμένα για το Μαϊάμι..

  3. Αγγλικά καλά ξέρει,εξισώσεις λύνει, οικονομικά γνωρίζει..από ιστορία της αριστεράς φαίνεται να είναι αδιάβαστος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης