Ο Πλάτανος υποδέχθηκε τα οστά του Ήρωα Καταδρομέα Γεωργίου Νάκου Reviewed by Momizat on . Μετά από 42 χρόνια η γενέθλια γη ,  υποδέχτηκε  τα οστά του Ήρωα της,  Του Καταδρομέα  Έφέδρου Ανθυπασπιστή  Νάκου Γεωργίου του Κωνσταντίνου με καταγωγή από το Μετά από 42 χρόνια η γενέθλια γη ,  υποδέχτηκε  τα οστά του Ήρωα της,  Του Καταδρομέα  Έφέδρου Ανθυπασπιστή  Νάκου Γεωργίου του Κωνσταντίνου με καταγωγή από το Rating: 0

Ο Πλάτανος υποδέχθηκε τα οστά του Ήρωα Καταδρομέα Γεωργίου Νάκου

Ο Πλάτανος υποδέχθηκε τα οστά του Ήρωα Καταδρομέα Γεωργίου Νάκου

Μετά από 42 χρόνια η γενέθλια γη ,  υποδέχτηκε  τα οστά του Ήρωα της,  Του Καταδρομέα  Έφέδρου Ανθυπασπιστή  Νάκου Γεωργίου του Κωνσταντίνου με καταγωγή από το χωριό Πλάτανος των Τρικάλων ! 

Τα οστά του Ήρωα μεταφέρθηκαν με τις δέουσες Στρατιωτικές Τιμές ,στην Τοπική Κοινότητα Πλατάνου τόπο καταγωγής του Ήρωα και αναπαύονται  στο Κοιμητήριο , δίπλα από τον τάφο του Πατέρα του που έφυγε με τον καημό του Γιώργου!

Η Στρατιωτική Τελετή  έγινε υπό την  Σχολή Μονίμων  Υπαξιωματικών με το Άγημα της να αποδίδει  τις δέουσες Τιμές στον Πεσόντα Καταδρομέα  ως απότιση  ελάχιστου φόρου τιμής !

O Καταδρομέας έπεσε στην Συντριβή του Νοράτλας στην Επιχείρηση «ΝΙΚΗ»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή