Ο Πλεξίδας… έκλεισε την ΑΕΛ! Reviewed by Momizat on . Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ την Κυριακή. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία βάζει επ” αόριστον λουκέτο στην ομάδα! Συγκεκριμένα στη Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ την Κυριακή. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία βάζει επ” αόριστον λουκέτο στην ομάδα! Συγκεκριμένα στη Rating: 0

Ο Πλεξίδας… έκλεισε την ΑΕΛ!

Ο Πλεξίδας… έκλεισε την ΑΕΛ!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΕΛ την Κυριακή. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία βάζει επ” αόριστον λουκέτο στην ομάδα!

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Μετά τα τελευταία γεγονότα η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφασίζει την επ” αόριστον διακοπή των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και της ομάδας νέων ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και την επ” αόριστον διακοπή λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ».

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής, μέλη του μεγαλύτερου συνδέσμου της ΑΕΛ, των «Monsters», θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στους χειρισμούς του Τρικαλινού επιχειρηματία, ανάρτησαν πανό στο κτήριο όπου στεγάζεται η ΑΕΛ επί της οδού Κύπρου, με το οποίο ζητούν να εγκαταλείψει την ομάδα!

«ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δηλώσεις στο flnews.gr.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αν θέλουν, ας έρθουν οι οπαδοί να διοικήσουν. Η λειτουργία διακόπτεται επ” αόριστον μέχρι να έρθουν οι οπαδοί να πάρουν την ομάδα. Και θα πρέπει να έχουν πολλά για να την πάρουν»

Άγνοια οι ποδοσφαιριστες…

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές δεν γνώριζαν τίποτα για την συγκεκριμένη εξέλιξη και ενημερώθηκαν μέσω των site και των μέσων κοινωνική δικτύωσης χωρίς να πιστεύουν αυτά που διαβάζουν!

Ο ένας ενημέρωνε τον άλλον και κανείς δεν μπορούσε να κατανοήσει την απόφαση αυτή από τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε, είναι πως η μόνη ενημέρωση που είχαν από την ομάδα ήταν αυτή από τον γενικό αρχηγό πως την Δευτέρα θα έχουν ρεπό…
Πηγή: onlarissa.gr, gazetta.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή