Ο πονηρός κ. Μπαγιώτης Reviewed by Momizat on . Έχουμε αναφερθεί από αυτή εδώ τη στήλη πολλάκις,ότι η γάγγραινα της αυτοδιοίκησης, είναι η ενασχόληση μ`αυτήν ανθρώπων που έχουν αναδείξει(αφού πρώτα τους εξασφ Έχουμε αναφερθεί από αυτή εδώ τη στήλη πολλάκις,ότι η γάγγραινα της αυτοδιοίκησης, είναι η ενασχόληση μ`αυτήν ανθρώπων που έχουν αναδείξει(αφού πρώτα τους εξασφ Rating: 0

Ο πονηρός κ. Μπαγιώτης

Ο πονηρός κ. Μπαγιώτης
Έχουμε αναφερθεί από αυτή εδώ τη στήλη πολλάκις,ότι η γάγγραινα της αυτοδιοίκησης, είναι η ενασχόληση μ`αυτήν ανθρώπων που έχουν αναδείξει(αφού πρώτα τους εξασφάλισαν τον βιοπορισμό τους, με διορισμό στο δημόσιο),οι κομματικοί μηχανισμοί.
Στελέχη ήσσονος αξίας,που όλη τους η οντότητα οφείλεται αποκλειστικά στη λειτουργία ενός άθλιου μεταπολιτευτικού  μοντέλου,που ωφέλησε τους ίδιους αλλά κατέστρεψε τελικά τη χώρα.
Τα παραπάνω ήρθαν συνειρμικά στο νου μου μαθαίνοντας ότι ο κ Μπαγιώτης παραιτήθηκε πομπωδώς λέει από πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου αλλά όχι και από πρόεδρος σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .
Βλέπετε σκεπτόμενος παλαιοκομματικά και μικροπολιτικά,κράτησε την θέση που θα μπορεί να κάνει θελήματα και ρουσφετάκια, εν όψει προεκλογικής περιόδου.
Ο πρώην  πρόεδρος της ΝΟΔΕ, οφείλει να προστατέψει πρωτίστως τον ίδιο του τον εαυτό και μετά αυτούς που τον πίστεψαν, στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου και να παραδώσει το συγκεκριμένο αξίωμα.
Αυτοδιοικητικός

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή