Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων απαντά στην Ε.Ε: Άντε γ@@@θείτε Reviewed by Momizat on . Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, χρησιμοποίησε γλώσσα πεζοδρομίου για να απαντήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις δημόσιες δηλώσεις που έγιναν γ Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, χρησιμοποίησε γλώσσα πεζοδρομίου για να απαντήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις δημόσιες δηλώσεις που έγιναν γ Rating: 0

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων απαντά στην Ε.Ε: Άντε γ@@@θείτε

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων απαντά στην Ε.Ε: Άντε γ@@@θείτε

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, χρησιμοποίησε γλώσσα πεζοδρομίου για να απαντήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις δημόσιες δηλώσεις που έγιναν για να σταματήσει τις δολοφονίες στη μάχη του κατά των ναρκωτικών.

Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξέφρασαν δημόσια την ανησυχία τους για τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό νεκρών κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στις Φιλιππίνες για την πάταξη των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους ανέφεραν: «Τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου καλούν την κυβέρνηση των Φιλιππίνων να σταματήσουν το κύμα εξωδικαστικών δολοφονιών, να ξεκινήσουν άμεσα έρευνα για τις συνθήκες τους και να υιοθετήσουν συγκεκριμένες πολιτικές που να εμπίπτουν στους διεθνείς κανόνες και να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Η απάντηση του Ντουτέρτε ήταν λιτή και περιεκτική: «Διάβασα την καταδίκη της Ε.Ε προς το πρόσωπο μου. Τους απαντώ: Να πάνε να γ*&^%$#. Το κάνετε μόνο για να εξιλεωθείτε για τις δικές σας αμαρτίες».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή