Ο πρώτος υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Την υποψηφιότητά του για τη θέση του επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα» ως υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων, κατέθεσε χθες στην ολομέλεια των μελών και φίλων της παράτα Την υποψηφιότητά του για τη θέση του επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα» ως υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων, κατέθεσε χθες στην ολομέλεια των μελών και φίλων της παράτα Rating: 0

Ο πρώτος υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων

Ο πρώτος υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα» ως υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων, κατέθεσε χθες στην ολομέλεια των μελών και φίλων της παράταξης ο Δημήτρης Παπαθανασίου. Ο τρικαλινός δικηγόρος, εκ των πρωτεργατών της παράταξης και συντονιστής της, κατέθεσε την υποψηφιότητα που όλοι λένε ότι «δικαιούται». Αν και ο ίδιος σημειώνει και υπενθυμίζει τις πρακτικές της αριστεράς αλλά και την πρακτική που ακολούθησε η παράταξη, με την εναλλαγή προσώπων στη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Πάντως, η κατάθεση υποψηφιοτήτων δεν έχει «κλείσει». Δόθηκε χθες ως καταληκτική ημερομηνία η 19η Ιανουαρίου. Εάν μέχρι τότε εμφανιστεί και έτερος για τη θέση του επικεφαλής, θα διεξαχθούν εκλογές. Εάν όχι, η παράταξη θα πορευθεί μέχρι τις εκλογές με τον κ. Παπαθανασίου.
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή