Ο Ραντανπλάν, οι «παντελονάτοι» και το 4ο μνημόνιο Reviewed by Momizat on . Όταν μια κυβέρνηση στην Ελλάδα φέρνει στη Βουλή μέτρα-σοκ, που προβλέπονται σε αξιολογήσεις μνημονίων , η αντιπολίτευση συνήθως έχει «εύκολη δουλειά» για να κερ Όταν μια κυβέρνηση στην Ελλάδα φέρνει στη Βουλή μέτρα-σοκ, που προβλέπονται σε αξιολογήσεις μνημονίων , η αντιπολίτευση συνήθως έχει «εύκολη δουλειά» για να κερ Rating: 0

Ο Ραντανπλάν, οι «παντελονάτοι» και το 4ο μνημόνιο

Ο Ραντανπλάν, οι «παντελονάτοι»  και το 4ο μνημόνιο

Όταν μια κυβέρνηση στην Ελλάδα φέρνει στη Βουλή μέτρα-σοκ, που προβλέπονται σε αξιολογήσεις μνημονίων , η αντιπολίτευση συνήθως έχει «εύκολη δουλειά» για να κερδίσει τις εντυπώσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο. Όλα τα παραπάνω βέβαια, εκτός και αν είσαι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μπορεί να έχει υπέρ της, σε πρωτόγνωρο βαθμό, όλα τα συστημικά ΜΜΕ, μπορεί η κυβέρνηση και ο συριζα, επικοινωνιακά να είναι της πλάκας και να εφαρμόζουν μνημόνια… αλλά και πάλι, με κάποιον μαγικό τρόπο, καταφέρνει και φεύγει «ηττημένη».

Θες γιατί ο κόσμος ξέρει πως η ΝΔ του Κούλη είναι πιο μνημονιακή και απ’ τον Τόμσεν και δεν μπορούν να το κρύψουν; Θες γιατί έχει μαζέψει ως ηγετική ομάδα ότι πιο ακραίο και σάπιο κυκλοφορεί στην πολιτική πιάτσα; Θες γιατί όλοι ξέρουν ποια είναι η πιο «βρώμικη» πολιτική οικογένεια στην Ελλάδα; Όλα τα παραπάνω συν την εικόνα ενός αρχηγού, που αν τον βάλεις αντίπαλο με μια τοστιέρα, δεν είσαι σίγουρος για το ποιος θα καταφέρει να πείσει για τις ικανότητές του.

K.Tαχτσίδης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή