Ο Σάκης Παπαδόπουλος απαντά στον Γιάννη Χάιδο, με νόημα Reviewed by Momizat on . "Απάντηση σε μια ανοιχτή επιστολή" είναι ο τίτλος ανάρτησης του Σάκη Παπαδόπουλου, ως απάντηση σε άλλη επιστολή, του Γιάννη Χάιδου, για τη μη επιλογή του ως υπο "Απάντηση σε μια ανοιχτή επιστολή" είναι ο τίτλος ανάρτησης του Σάκη Παπαδόπουλου, ως απάντηση σε άλλη επιστολή, του Γιάννη Χάιδου, για τη μη επιλογή του ως υπο Rating: 0

Ο Σάκης Παπαδόπουλος απαντά στον Γιάννη Χάιδο, με νόημα

00000000000000000000000000000
“Απάντηση σε μια ανοιχτή επιστολή” είναι ο τίτλος ανάρτησης του Σάκη Παπαδόπουλου, ως απάντηση σε άλλη επιστολή, του Γιάννη Χάιδου, για τη μη επιλογή του ως υποψήφιου βουλευτή. Η επιστολή του κ. Χάιδου (εδώ) κατηγορούσε τη ΝΕ για θέματα απειρίας, στα οποία απαντά ο  κ. Παπαδόπουλος, δραττόμενος της ευκαιρίας να απαντήσει και προσωπικώς, με τα όσα έχει κάνει στη δράση της Αριστεράς, τα τελευταία.. 40 χρόνια. Η θέση του κ. Παπαδόπουλου, σαφής και συγκεκριμένη, είναι η εξής:

Διάβασα με προσοχή την ανοιχτή επιστολή του Γιάννη Χάϊδου στη Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικά δεν θα απαντούσα, αν δεν αφορούσε ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η έννοια ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ είναι η πιο δύσκολη όταν αφορά τον εαυτό μας. Το πιο υποκειμενικό από τα κριτήρια αξιολόγησης των γιατρών του ΕΣΥ ήταν «η κοινωνική προσφορά και δράση» και «η συνεργασιμότητα». Τα άλλα, της επιστημονικής, εκπαιδευτικής δραστηριότητας, είχαν αρκετά αντικειμενικά στοιχεία. Για τους υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα πιο υποκειμενικά είναι «η ανιδιοτέλεια», «η κοινωνική αποδοχή» και «η έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία». Τα άλλα, που αφορούν τη δοκιμασία στις πολιτικές και ταξικές συγκρούσεις, την αποδοχή του προγράμματος, την ιδεολογικοπολιτική επάρκεια… έχουν αρκετά αντικειμενικά στοιχεία. Δεν θα μπώ στον πειρασμό να σχολιάσω κάποιους χαρακτηρισμούς που προκύπτουν από την αρνητική αξιολόγηση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Στην αξιολόγηση της ΝΕ, της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, και στη τελική της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκαμε όλοι οι υποψήφιοι. Θα μπώ μόνον στον πειρασμό να εκθέσω το δικό μου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ προς αξιολόγηση :
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΣΑΚΗΣ )
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1952. Γιατρός, πρώην Διευθυντής της Β/ ΠΑΘ. ΚΛΙΝΙΚΗΣ του Νοσοκομείου Τρικάλων, σε συνταξιοδότηση. Μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας Τρικάλων.
Διετέλεσε :
– Μέλος της Ε.Γ. της ΟΕΝΓΕ
– Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Τρικάλων
– Αντινομάρχης, Πρόεδρος της Ν.Ε. Υγείας – Κοιν. Μέριμνας
– Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων
– Υποψήφιος Νομάρχης της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και του «ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ»
– Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιστημόνων Τρικάλων
– Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Τρικάλων και μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων
– Μέλος του προεδρείου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Βορείου Ελλάδας – Θεσσαλίας
– Πρόεδρος του Συλλόγου Τρικαλινών Φοιτητών Θεσσαλονίκης
– Εκπρόσωπος των φοιτητών της Ιατρικής Α.Π.Θ. στην Επιτροπή Αποχουντοποίησης
– Γραμματέας της Κ.Ο.Β. Γιατρών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, μέλος της Α.Ε. Επιστημόνων
– Μέλος του Γραφείου της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ
– Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Κίνησης για την Ενότητα της Αριστεράς ( Κ.Ε.Α. )
– Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού της Αριστεράς και Προόδου, Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή