Ο Σάκης Παπαδόπουλος φοράει την ιατρική ποδιά και δηλώνει έτοιμος να συμβάλει στη μάχη κατά του κορωνοϊού Reviewed by Momizat on . Μέλος του Κοινοβουλίου, που ανήκει στην ιατρική κοινότητα, εκδήλωσε τη βούλησή του να ενταχθεί στο σύστημα Υγείας και να παράσχει τις υπηρεσ Μέλος του Κοινοβουλίου, που ανήκει στην ιατρική κοινότητα, εκδήλωσε τη βούλησή του να ενταχθεί στο σύστημα Υγείας και να παράσχει τις υπηρεσ Rating: 0

Ο Σάκης Παπαδόπουλος φοράει την ιατρική ποδιά και δηλώνει έτοιμος να συμβάλει στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Ο Σάκης Παπαδόπουλος φοράει την ιατρική ποδιά και δηλώνει έτοιμος να συμβάλει στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Μέλος του Κοινοβουλίου, που ανήκει στην ιατρική κοινότητα, εκδήλωσε τη βούλησή του να ενταχθεί στο σύστημα Υγείας και να παράσχει τις υπηρεσίες του στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ο Σάκης Παπαδόπουλος βουλευτής Τρικάλων του Σύριζα στήριξε με πάθος τη δημόσια περίθαλψη από την αρχή της καριέρας του ως παθολόγος . 

Διετέλεσε για αρκετά χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Τρικάλων και Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γιατρών , υπηρετώντας το Εθνικό Συστήμα Υγείας με συνέπεια και αφοσίωση. 

Η επιστημονική του καταξίωση ακολουθούσε πάντα τον πολιτικό του λόγο παραμένοντας ως το τέλος συνεπής στην πολιτική των αρχών.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που δεν έχει κομματικό «χρώμα», καθώς ανάλογα αιτήματα έχουν υποβληθεί από διαφορετικές πτέρυγες της Βουλής.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή