Ο Σάκης Ρουβάς κάνει επενδύσεις στην Καρδίτσα -Στον αγροτικό τομέα Reviewed by Momizat on . Έγινε στην Καρδίτσα ενημερωτική συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ Το όνειρό του να «επ Έγινε στην Καρδίτσα ενημερωτική συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ Το όνειρό του να «επ Rating: 0

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει επενδύσεις στην Καρδίτσα -Στον αγροτικό τομέα

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει επενδύσεις στην Καρδίτσα -Στον αγροτικό τομέα

Έγινε στην Καρδίτσα ενημερωτική συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους
Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ

Το όνειρό του να «επιστρέψει» στην ύπαιθρο που τόσο αγαπάει, ασχολούμενος επιχειρηματικά με τον πρωτογενή τομέα, κάνει πραγματικότητα ο δημοφιλέστερος ίσως Έλληνας τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς!

Φωτογραφία του Φώτης Καραγιάννης.
Μετά από πολλά χρόνια σκέψης και εμπεριστατωμένων ερευνών, ο Κερκυραίος καλλιτέχνης αποφάσισε να επενδύσει στο νομό Καρδίτσας, κατασκευάζοντας σε ιδιόκτητη έκταση περίπου 37 στρεμμάτων, στον Άγιο Βησσάριο Σοφάδων, μια πρότυπη οικολογική Μονάδα Βιοαερίου, με παράλληλη λειτουργία ενός σύγχρονου υδροπονικού θερμοκηπίου.
Χθες το βράδυ, στο εξοχικό κέντρο «Κέντια», πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση στην περιοχή μας με την συμμετοχή πολλών αγροτών και κτηνοτρόφων, κατά την οποία παρουσιάστηκε το πρότζεκτ της νέας επιχείρησης.
Την στήριξή τους στην επενδυτική προσπάθεια του κ. Ρουβά εξέφρασαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Κώστας Νούσιος, οι Προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Καρδίτσας, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος και ο πρώην Δήμαρχος Παλαμά κ. Κώστας Πατσιαλής.
Κατά την αναζήτηση για την υλοποίηση του νέου εγχειρήματός του, ο Σάκης Ρουβάς εκτίμησε ιδιαίτερα τα πολλά αγροκτηνοτροφικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο νομός Καρδίτσας και συμβουλευόμενος τους συνεργάτες του που είναι νέοι και άριστα καταρτισμένοι επιστήμονες του πρωτογενούς τομέα, αποφάσισε να ξεκινήσει στον τόπο μας την καινούργια φιλόδοξη δραστηριότητά του.
Εξάλλου, όπως και ο ίδιος επισήμανε μιλώντας στους συγκεντρωμένους παραγωγούς, επιθυμία του είναι το επόμενο διάστημα να αναπτύξει περεταίρω την επιχειρηματικότητά του στο Νομό, επενδύοντας και στον κτηνοτροφικό τομέα.
Γι’ αυτό εξέφρασε σε όλους θερμές ευχαριστίες για το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν να συνεργαστούν μαζί του, υπογραμμίζοντας πως θα επισκέπτεται πλέον συχνά την περιοχή για συναντήσεις, δείχνοντας έντονα την βούλησή του να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν γρήγορα τα έργα.
Να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς και οι συνεργάτες του, ερευνούσαν αρχικά περιοχές του Δήμου Παλαμά και είχαν βρει τις απαραίτητες εκτάσεις στον Άγιο Δημήτριο. Όμως η έλλειψη δικτύου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης ήταν καθοριστική για την τελική επιλογή στον Δήμο Σοφάδων .

Φώτης Καραγιάννης

Σχόλια (1)

  • Τραχαναδες με λουκανικα!

    Εδώ έγινε ο Ψινακης Δήμαρχος δεν θα γινόταν ο Ρούβας επιχειρηματίας;
    Να βγαλουμε και το Λάκη Λαζοπουλο Προεδρο Δημακρατιας και τον Παπακαλιατη Επίτροπο στην ΕΕ να σωθουμε!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή