"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.4 C
Trikala

Ο Σακκάς θα φυτέψει καρπούζια, πεπόνια, ντομάτες και αγγούρια στην κεντρική πλατεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο κύριος Σακκάς, οφείλει να κάνει κάτι πρωτοποριακό και καινοτόμο για να δείξει και αυτός την ιδιοφυία του, τις ικανότητές του και την καλή του διάθεση ώστε να πείσει τους πολίτες και να παραμείνει στο θώκο.

Η μόνη πρόταση βόμβα, εύκολα υλοποιήσιμη, καθόλου χρονοβόρα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος, μηδενικό θα έλεγα, είναι η εξής :

Επειδή η κεντρική πλατεία θέλει δύο χρόνια περίπου για να ολοκληρωθεί το έργο, ο νέος δήμαρχος να κάνει ένα όμορφο και χρήσιμο μποστανάκι.

Έτσι δεν θα είναι μια πλατεία άσχημη , αστόλιστη και σαν χωράφι μπαϊρι που λένε και οι αγρότες.

Δηλαδή, να φυτέψει σε συνεννόηση με το δημοτικό συμβούλιο πάντα και με γνώμονα τις ανάγκες του δήμου, οπωροκηπευτικά στον χώρο της κεντρικής πλατείας, ώστε να γίνει και χρηστικός.

Κρήτη: Του έκλεψαν τα καρπούζια και τα πεπόνια από το μποστάνι | Kriti24.gr

Για σκεφτείτε να φυτευτούν ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, μελιτζάνες, πεπόνια, καρπούζια και ότι άλλο εποχιακό οπωροκηπευτικό. Δεν θα είναι μπαϊρι η πλατεία, να μας κοροϊδεύει κι ο κόσμος ο ξένος, γιατί εμείς εδώ ξέρουμε τι συμβαίνει, το ζούμε σε όλο του το μεγαλείο, αλλά θα είναι στολισμένη με τα κάθε λογής ζαρζαβατικά και ομορφούλα.

Θα μπορεί να μοιράσει τα προϊόντα στους οι «φτωχούληδες» της πόλης με κάποιο δελτίο ή με κάποιο ζαρζαβατικό pass.

Αν δεν θέλει ζαρζαβατικά ας στήσει ένα τεράστιο φωτοβολταϊκό για να μας λένε ότι εκτός από έξυπνη πόλη είμαστε και πράσινη πόλη.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν εισακουστεί και πραγματοποιηθεί αυτή η πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση, έχω και άλλη μια πιο δυνατή για τον κύριο Σακκά και το επιτελείο του.
    Υδροπονική καλλιέργεια…
    Εδώ νομίζω το τερματίζουμε κύριε Σακκά, έχετε τη νίκη στο τσεπάκι σας. Δεν θα μας ενδιαφέρει αν θα φτιαχτεί η πλατεία ούτε τα επόμενα 20 χρόνια, εφόσον θα έχουμε καινοτόμους τρόπους καλλιέργειας οπωροκηπευτικών στο κέντρο των Τρικάλων.
    Μην παρεξηγηθώ… αν το φιλοσοφήσετε λίγο θα καταλάβετε ότι εγώ για εσάς δουλεύω…

  2. Η πιο αποτυχημένη δημοτική αρχή,που κατέστρεψε την πόλη… παντού άναρχα και χωρίς σχέδιο σκαμμένη πόλη,με αποκορύφωμα την κεντρική πλατεία…στερούν με αυτό τον τρόπο, αυτό που αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για κάθε πόλη ,αλλά και για κάθε χωριό ,που δεν είναι άλλο από την κεντρική της πλατεία… μέχρι τώρα ξέραμε τους δημάρχους που κάνανε έργο,τους δημάρχους που δεν κάνανε τίποτα,ο Παπαστεργίου με τους λελέδες του αποδείξανε ,ότι υπάρχει και μια κατηγορία δημοτικής αρχής που μπορεί να καταστρέψει μια πόλη …και στο τέλος πήραμε από τα πληρωμένα ΜΜΕ και τον τίτλο της πιο “έξυπνης πόλης”.. αυτό αν είναι επιτυχία!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης