Ο Στέλιος Βάσκος ξεκίνησε για το γύρο της Ευρώπης – Θα διανύσει περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα! Reviewed by Momizat on . Ο Στέλιος Βάσκος ο άνθρωπος που μετέδωσε την ποδηλατική φλόγα στην Τρικαλινή κοινωνία κι έδωσε το ερέθισμα να ασχοληθούν εκατοντάδες ποδηλάτες στο Νομό Τρικάλων Ο Στέλιος Βάσκος ο άνθρωπος που μετέδωσε την ποδηλατική φλόγα στην Τρικαλινή κοινωνία κι έδωσε το ερέθισμα να ασχοληθούν εκατοντάδες ποδηλάτες στο Νομό Τρικάλων Rating: 0

Ο Στέλιος Βάσκος ξεκίνησε για το γύρο της Ευρώπης – Θα διανύσει περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα!

Ο Στέλιος Βάσκος ξεκίνησε για το γύρο της Ευρώπης – Θα διανύσει περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα!

Ο Στέλιος Βάσκος ο άνθρωπος που μετέδωσε την ποδηλατική φλόγα στην Τρικαλινή κοινωνία κι έδωσε το ερέθισμα να ασχοληθούν εκατοντάδες ποδηλάτες στο Νομό Τρικάλων, έχοντας στο ενεργητικό του εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με το ποδήλατο στο δρόμο, ξεκίνησε απόψε το βράδυ μπροστά από το δημαρχείο και έβαλε  ένα ακόμη στοίχημα επιδιώκοντας κάτι το ανεπανάληπτο: ένα παγκόσμιο ρεκόρ!!!

Η ενίσχυση και υποστήριξη του τρικαλινού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΑΡΩΓΗ» είναι αυτή τη φορά ο στόχος μιας ακόμη υπεράνθρωπης προσπάθειας που αποφάσισε να φέρει εις πέρας ο Τρικαλινός ποδηλάτης .

Εκατοντάδες Τρικαλινοί παρέστησαν στην αποψινή εκκίνηση του Στέλιου Βάσκου ο οποίος θα διανύσει με το ποδήλατό του περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα σε 25 συνεχείς μέρες κάνοντας τη διαδρομή: Ελάδα-Βουλγαρία-Ρουμανία-Ουγγαρία-Σλοβακία-Πολωνία-Γερμανία-Βέλγιο-Γαλλία-Ιταλία-Σλοβενία-Κροατία-Μαυροβούνιο-Αλβανία-Ελλάδα.

Στόχος του να στείλει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε κάθε άκρη της Ευρώπης, τείνοντας χείρα βοηθείας, και εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς τα άτομα με αναπηρία για έναν καλύτερο κόσμο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή