Ο Σταύρος Δήμας υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας Reviewed by Momizat on . Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και στις τρεις ψηφοφορίες της Βουλής, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Οπως εξήγησε Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και στις τρεις ψηφοφορίες της Βουλής, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Οπως εξήγησε Rating: 0

Ο Σταύρος Δήμας υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας

Ο Σταύρος Δήμας υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας

Ο Σταύρος Δήμας θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και στις τρεις ψηφοφορίες της Βουλής, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Οπως εξήγησε ο πρωθυπουργός «ενώ οικονομικά είχαμε σταθεροποιηθεί δημιουργήθηκαν και πάλι σύννεφα πολιτικής αστάθειας. Η κυβέρνηση όπως όφειλε να κάνει αποφάσισε να απομακρύνει την αβεβαιότητα και να αποκαταστήσει πλήρως την πολιτική σταθερότητα».
Και συνέχισε: «Με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο τέλος του μήνα η χώρα μας θα είναι έτοιμη να μπει στη μετά μνημόνιό εποχή.
Επιλέξαμε τον Σταύρο Δήμα γιατί είναι άνθρωπος που τον εκτιμά η ελληνική κοινωνία και η διεθνής κοινότητα.Προφανώς θα είναι υποψήφιος και στις τρεις εκλογικές διαδικασίες» συμπλήρωσε ο πρωθπουργός.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή