"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Ο συνταξιούχος καθηγητής βρισκόταν για έξι με οκτώ εβδομάδες νεκρός στο σπίτι του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτονται ανατριχιαστικές πτυχές της υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο. 

Ο  συνταξιούχος καθηγητής βρισκόταν για έξι με οκτώ εβδομάδες νεκρός στο σπίτι του, με τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη να σημειώνει ότι έφερε πάνω του τον καθετήρα που χρησιμοποιούσαν στον 75χρονο, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε για χρόνια και ήταν γνωστά και στις αρχές.

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε  στην έκδοση του ακολούθου δελτίου τύπου:

 

«Από δημοσιεύματα διαβάζουμε για την τραγική ιστορία δύο ανήλικων κοριτσιών στα Τρίκαλα που έμεναν για μήνες στο σπίτι τους με την μητέρα τους και τον νεκρό πατέρα τους.

 

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS1056» τον Μάρτιο του 2015 για την παραμέληση των δυο κοριτσιών καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

 

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, πριν λίγες μέρες, δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων όπου και προέβησαν σε έρευνα.

 

Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας βρισκόταν νεκρός στο σπίτι για μήνες. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλλον.

 

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όπως και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, δήλωσε τη διαθεσιμότητα των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του οργανισμού για να βρεθούν δίπλα στα δύο ανήλικα κορίτσια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης