Ο ΣΥΡΙΖΑ αλληλέγγυος στους δίκαιους αγώνες τον εκπαιδευτικών Reviewed by Momizat on .   Με σύνθημα «Παιδεία – Υγεία – Στέγη - Ρεύμα και Νερό για όλο το λαό» συνεχίζονται οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αποφάσισε σε πρόσφατη γενική της συνέ   Με σύνθημα «Παιδεία – Υγεία – Στέγη - Ρεύμα και Νερό για όλο το λαό» συνεχίζονται οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αποφάσισε σε πρόσφατη γενική της συνέ Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ αλληλέγγυος στους δίκαιους αγώνες τον εκπαιδευτικών

Ο ΣΥΡΙΖΑ αλληλέγγυος στους δίκαιους αγώνες τον εκπαιδευτικών

 

Με σύνθημα «Παιδεία – Υγεία – Στέγη – Ρεύμα και Νερό για όλο το λαό» συνεχίζονται οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις που αποφάσισε σε πρόσφατη γενική της συνέλευση η ΟΛΜΕ μαζί με τους προέδρους των ΕΛΜΕ ενάντια στις διαθεσιμότητες, την ανεργία, τις απολύσεις και την διάλυση της Δημόσιας Παιδείας.
Σε απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν τα μέλη της Ομοσπονδίας την Παρασκευή, ημέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και να συνεχίσουν τους αγώνες για την επαναλειτουργία όλων των τομέων και των ειδικοτήτων της ΤΕΕ που καταργήθηκαν, καθώς και την επιστροφή όλων των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στις θέσεις τους. Κανείς μαθητής, κανείς εκπαιδευτικός δεν περισσεύει. Καμιά απόλυση εκπαιδευτικού στις 23 Μαρτίου, τονίζει η ΟΛΜΕ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται αλληλέγγυος στους δίκαιους αγώνες τον εκπαιδευτικών για δημόσια -δωρεάν παιδεία και αξιοπρέπεια.

N.E. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή