Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε περίπτερο – Πού θέλουν τα άλλα κόμματα Reviewed by Momizat on . Μάλλον εξεπλάγησαν οι μετέχοντες στη συνεδρίαση της άτυπης διακομματικής την Πέμπτη στο Δημαρχείο, όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε χζώρο σε δημόσιο σημε Μάλλον εξεπλάγησαν οι μετέχοντες στη συνεδρίαση της άτυπης διακομματικής την Πέμπτη στο Δημαρχείο, όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε χζώρο σε δημόσιο σημε Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε περίπτερο – Πού θέλουν τα άλλα κόμματα

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε περίπτερο – Πού θέλουν τα άλλα κόμματα

Μάλλον εξεπλάγησαν οι μετέχοντες στη συνεδρίαση της άτυπης διακομματικής την Πέμπτη στο Δημαρχείο, όταν ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε χζώρο σε δημόσιο σημείο. Πρωτοφανές, φυσικά. Μετά, έγιναν ερωτήσεις και βρέθηκε η απάντηση: θα έχει μόνο προεκλογικό κέντρο. Ενώ αντιθέτως, οι άλλοι 8 εκπρόσωποι κομμα΄των, ζήτησαν. Και συγκεκριμένα:
1. Εκπρόσωπος Ν.Δ: Ζητήθηκε η διάθεση χώρου επί του πεζοδρόμου της οδού Ασκληπιού στο ύψος των γραφείων του κόμματος.
2. Εκπρόσωπος ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ : Ζητήθηκε η διάθεση χώρου επί της πλατείας Ρήγα Φεραίου στο αριστερά σημείο της εισόδου της από την οδό Ασκληπιού, με μέτωπο προς τον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού.
3. Εκπρόσωπος Κ.Κ.Ε.: Ζητήθηκε η διάθεση χώρου στην κεντρική πλατεία
4. Εκπρόσωπος ΠΟΤΑΜΙ: Ζητήθηκε η διάθεση χώρου επί του πεζοδρόμου της οδού Ασκληπιού στο ύψος του καταστήματος STRATIVARIUS και πλάτη προς αυτό, με μέτωπο προς το ζαχαροπλαστείο ΓΙΑΝΝΗΣ.
5. Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Ζητήθηκε η διάθεση χώρου επί του πεζοδρόμου της οδού Ασκληπιού, στην αρχή του πεζοδρόμου από την πλευρά της οδού Όθωνος, με πλάτη προς την βρύση και μέτωπο προς την κεντρική γέφυρα.
6. Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ: Ζητήθηκε η διάθεση χώρου επί του πεζοδρόμου της οδού Ασκληπιού στο ύψος της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και του καταστήματος BENETTON
7. Εκπρόσωπος ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ζητήθηκε η διάθεση χώρου μπροστά στην πλατεία του ξενοδοχείου Αχίλλειον με μέτωπο προς την πλατεία Εκτελεσθέντων ΕΠΟΝΙΤΩΝ .
8. Εκπρόσωπος ΚΚΕ (μ-λ) – ΜΛ ΚΚΕ Εκλογική Συνεργασία : Ζήτησε τη διάθεση χώρου επί της πλατείας Ρήγα Φεραίου στο δεξιό σημείο της εισόδου της από την οδό Ασκληπιού, με μέτωπο προς τον πεζόδρομο της οδού Ασκληπιού.
Αυτό το γράφει το πρακτικό της συνεδρίασης της επιτροπής, που θα πρέπει να συζητηθεί τη Δευτέρα (στις 2 το μεσημέρι) στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό να αποφασίσει σχετικά. Λογικά, θα τα βρουν και κανένα θέμα δεν θα υπάρξει. Εξάλλου, εκλογές είναι, καλό είναι να ξέρουμε τι λένε και όχι όπως με το δημοψήφισμα, που μερικοί έλεγαν «α, δεν μας είπαν τι λέει το κείμενο» . Ε, τώρα, δεν θα έχει κανείς, καμία δικαιολογία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή