Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στη σημερινή συγκέντρωση για τη ΔΕΗ Reviewed by Momizat on . Απέναντι στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης, απέναντι στην πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ, απέναντι στο ξεπούλη Απέναντι στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης, απέναντι στην πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ, απέναντι στο ξεπούλη Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στη σημερινή συγκέντρωση για τη ΔΕΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στη σημερινή συγκέντρωση για τη ΔΕΗ

Απέναντι στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές της φτώχειας και της εξαθλίωσης, απέναντι στην πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ, απέναντι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα μας βρει αντιμέτωπους!

Οι αγώνες των εργαζομένων ενάντια στην κατάτμηση και το ξεπούλημα της ΔΕΗ δεν θα καμφθούν από το αντεργατικό και αντισυνταγματικό πραξικόπημα της επιστράτευσης.

Παλεύουμε ενάντια στη διάλυση και το ξεπούλημα των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών, την εξαθλίωση και την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω την επιστράτευση που τους επέβαλε αυταρχικά και αντισυνταγματικά.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 09/07/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή