Ο ΣΥΡΙΖΑ στα καμμένα των ορεινών χωριών της Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Τις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά στα ορεινά της Καλαμπάκας, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτίνα Παναγιώτα Δριτσέλ Τις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά στα ορεινά της Καλαμπάκας, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Η βουλευτίνα Παναγιώτα Δριτσέλ Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ στα καμμένα των ορεινών χωριών της Καλαμπάκας

Ο ΣΥΡΙΖΑ στα καμμένα των ορεινών χωριών της Καλαμπάκας

Τις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά στα ορεινά της Καλαμπάκας, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η βουλευτίνα Παναγιώτα Δριτσέλη, ο συντονιστής της ΝΕ, Στ. Νταούλας, και οι Πέρυ Χαρτοπούλου και Βάσω Κωστοπούλου, ως εκπρόσωποι του κόμματος στην Καλαμπάκα, αρχικώς συναντήθηκαν με τον διοικητή της Π.Υ. Καλαμπάκας και ενημερώθηκαν για την πορεία της κατάσβεσης από τις δυνάμεις του Σώματος.

Ακολούθως τα μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν το Καλοχώρι και το Κονισκό, τα χωριά, δηλαδή, που περισσότερο επλήγησαν από την πυρκαγιά, με δυσάρεστες επιπτώσεις σε κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους.
Εκεί, συζήτησαν με τους κατοίκους τα προβλήματα που αναδείχθηκαν από τη πυρκαγιά, ενώ επίσης έγινε ενημέρωση από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής. Ηταν, δε, φανερό, ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, το κράτος οφείλει να είναι πλήρως έτοιμο και προετοιμασμένο, προκειμένου να μπορεί να ανταποκρίνεται στον ρόλο του, τόσο ως προς την προστασία της φύσης, όσο και ως προς την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

syriza-fotia syriza-fotia2 syriza-fotia3 syriza-fotia4 syriza-fotia5 syriza-fotia6

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή