Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι Reviewed by Momizat on . Αποτροπιασμό και απέχθεια προκαλεί η αθλιότητα της δράσης των λιμενικών αρχών η οποία οδήγησε στο θάνατο δώδεκα ανθρώπους. Έκπληξη επίσης προκαλεί η εκκωφαντική Αποτροπιασμό και απέχθεια προκαλεί η αθλιότητα της δράσης των λιμενικών αρχών η οποία οδήγησε στο θάνατο δώδεκα ανθρώπους. Έκπληξη επίσης προκαλεί η εκκωφαντική Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

syriza_neoΑποτροπιασμό και απέχθεια προκαλεί η αθλιότητα της δράσης των λιμενικών αρχών η οποία οδήγησε στο θάνατο δώδεκα ανθρώπους.
Έκπληξη επίσης προκαλεί η εκκωφαντική σιωπή των μνημονιακών ΜΜΕ αναφορικά με τις καταγγελίες των επιζώντων.
Την στάση της χώρας μας απέναντι στους μετανάστες καταγγέλλει ο  Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Καταγγελίες υπάρχουν και από μέρους  της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της Διεθνούς Αμνηστίας .
Η κυβέρνηση ,υιοθετώντας την ατζέντα της Χρυσής Αυγής στο μεταναστευτικό , δια στόματος του υπουργού  της κ. Βαρβιτσιώτη, μέμφεται το Συμβούλιο της Ευρώπης ότι δήθεν εξυπηρετεί  πολιτικές σκοπιμότητες.
Αντί να χύνει κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τον υγρό τάφο μικρών παιδιών το Υπουργείο θα έπρεπε άμεσα να διατάξει έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ  ως κυβέρνηση, εκτός από την φύλαξη των συνόρων με ταυτόχρονη τήρηση  των αρχών του ανθρωπισμού, θα διεκδικήσει από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς έμπρακτη αλληλεγγύη πιέζοντας συγχρόνως τις τουρκικές αρχές να εγκαταλείψουν τις ανάλγητες πρακτικές οι οποίες οδηγούν στον αφανισμό αθώων ψυχών.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή