Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για τη σημερινή “Ημέρα αντίστασης και μνήμης” Reviewed by Momizat on . 6 ΔΚΕΜΒΡΗ – 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ Η εξέγερση της νεολαίας μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβρη του 2008 έστειλε ένα ηχηρό 6 ΔΚΕΜΒΡΗ – 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ Η εξέγερση της νεολαίας μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβρη του 2008 έστειλε ένα ηχηρό Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για τη σημερινή “Ημέρα αντίστασης και μνήμης”

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για τη σημερινή “Ημέρα αντίστασης και μνήμης”

6 ΔΚΕΜΒΡΗ – 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

ΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ

Η εξέγερση της νεολαίας μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβρη του 2008 έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην αστυνομική βία και σε όλους όσοι συντρίβουν τα οράματα και τις διεκδικήσεις της νέας γενιάς. 6 χρόνια μετά, η μνημονιακή κυβέρνηση επιβάλλει στη νεολαία και τους εργαζομένους μια εφιαλτική πραγματικότητα ανεργίας και φτώχειας, διάλυσης των δημόσιων αγαθών, των συλλογικών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κράτους. Οι χειρισμοί στην υπόθεση της εκπαιδευτικής άδειας του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού είναι χαρακτηριστικοί του κυβερνητικού αυταρχισμού και της ακροδεξιάς μετατόπισης της κυβέρνησης. Αυτό που βρίσκεται στο στόχαστρο είναι η ίδια η δημοκρατία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στις μαζικές και ειρηνικές κινητοποιήσεις του λαού μας που αποτελούν μονόδρομο για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων μας. Αυτές ακριβώς οι κινητοποιήσεις θα σπάσουν το κλίμα φόβου και απαγορεύσεων που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή