Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για το νέο χαράτσι μέσω του ΠΕΔΥ Reviewed by Momizat on .     Οι ανούσιοι «ενδοοικογενειακοί» καυγάδες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μετά την υπερψήφιση του καταστροφικού για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας νόμου για το ΠΕΔΥ, δεν μπο     Οι ανούσιοι «ενδοοικογενειακοί» καυγάδες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μετά την υπερψήφιση του καταστροφικού για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας νόμου για το ΠΕΔΥ, δεν μπο Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για το νέο χαράτσι μέσω του ΠΕΔΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για το νέο χαράτσι μέσω του ΠΕΔΥ

 

 

Οι ανούσιοι «ενδοοικογενειακοί» καυγάδες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μετά την υπερψήφιση του καταστροφικού για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας νόμου για το ΠΕΔΥ, δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανέναν.

Αφού διέλυσαν τις δομές του ΕΟΠΥΥ, τώρα τάχα ανακαλύπτουν όλοι και ο Άδωνης Γεωργιάδης και το ΠΑΣΟΚ, πως κάθε επίσκεψη στις δομές του ΕΣΥ, άρα και του ΠΕΔΥ, έχει χαράτσι 5 ευρώ. Οι διαβεβαιώσεις μάλιστα πως το χαράτσι δεν θα εισπράττεται λόγω έλλειψης εισπρακτικού μηχανισμού, μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν.

Από τη μια λοιπόν αποθαρρύνουν τους σε διαθεσιμότητα γιατρούς του ΕΟΠΥΥ να ενταχτούν στο νέο σύστημα, μέσω των άθλιων και εξευτελιστικών εργασιακών συνθηκών που τους επιφυλάσσουν και από την άλλη εμποδίζουν την πρόσβαση των πολιτών στο δημόσιο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας με τα χαράτσια που επιβάλλουν.

Στόχος τους η πλήρης απορρύθμιση των δημόσιων δομών υγείας και η παράδοση όλων στον ιδιωτικό τομέα με την προοπτική ολοκληρωτικής επικράτησης των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων στην υγεία.

Τα “παραμύθια” περί ελεύθερης πρόσβασης των ανασφάλιστων και οι δηλώσεις περί αξιοποίησης των χαρατσιών για να βρεθούν χρήματα για την πρόσβαση των ανασφάλιστων, αποτελούν ένα ακόμα φτηνό επικοινωνιακό πυροτέχνημα του υπουργού της μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Σε ποιες μονάδες υγείας θα προσφεύγουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση οι άνεργοι και ανασφάλιστοι, όταν η κυβέρνηση διαλύει όλες τις δομές που επέτρεπαν τη δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους ασφαλισμένους;

Η κοροϊδία, ο αποπροσανατολισμός και τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια.

Ο λαός τους έχει πάρει είδηση πια!

Όσο πιο γρήγορα απομακρυνθούν από την κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για τους πολίτες και τη δημόσια υγεία.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον κ. Γεωργιάδη, πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει κάθε άθλιο μνημονιακό νομοθέτημα που ο ίδιος και οι προκάτοχοί του ψήφισαν και εφαρμόζει με υπερβάλλοντα αντικοινωνικό ζήλο!
Τμήμα Υγείας ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή