Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων συγχαίρει και επισημαίνει Reviewed by Momizat on . Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκη του Λαού  Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων θέλει  να ευχαριστήσει τα μέλη, τους υποψήφιους και τους φίλους του Κόμματος που αγωνί Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκη του Λαού  Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων θέλει  να ευχαριστήσει τα μέλη, τους υποψήφιους και τους φίλους του Κόμματος που αγωνί Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων συγχαίρει και επισημαίνει

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων συγχαίρει και επισημαίνει

Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκη του Λαού

 Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων θέλει  να ευχαριστήσει τα μέλη, τους υποψήφιους και τους φίλους του Κόμματος που αγωνίστηκαν με όλες τους  τις δυνάμεις για να επιτύχει ο ελληνικός λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ μια μεγάλη  νίκη.

Οι κάλπες απέδειξαν αυτό που εμείς λέγαμε  εδώ και καιρό: ότι υπάρχει πλήρης δυσαρμονία της κυβερνητικής πολιτικής με τη βούληση των πολιτών και με τις ανάγκες των ίδιων και της χώρας.  Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και η μερκελική πολιτική της σκληρής λιτότητας και της εφιαλτικής ανεργίας είναι πλέον πλήρως απονομιμοποιημένες. Επιβάλλεται το συντομότερο δυνατόν προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για να αποκατασταθεί η δημοκρατική ομαλότητα.

Η 25η Μάη του 2014 θα καταγραφεί ως η ιστορική μέρα που η ριζοσπαστική αριστερά σημειώνει, για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου, μια αδιαμφισβήτητη νίκη με την καθόλου ευκαταφρόνητη διαφορά των τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος απέναντι στη λυσσώδη επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου που έχει στην υπηρεσία του ολόκληρο στρατό από πληρωμένους κονδυλοφόρους, δημοσκόπους (μιλούσαν για ισχνότατο προβάδισμα της τάξης του 0,5 %), οικονομολόγους, πολιτικούς αναλυτές, καναλάρχες, κατήγαγε μια σπουδαία νίκη ενώ έβαλε σημαντικές υποθήκες για τον επόμενο -και τελικό- γύρο, που θα τον φέρει σε θέση κυβέρνησης.

Για θρίαμβο μιλούν τα ξένα ΜΜΕ, το BBC, το Bloomberg, οι Financial Times, ο Guardian, το Spiegel, η L’Unita, η La Stamba, το Russian Today, η Jerusalem Post, σημειώνουν ότι η Αριστερά σάρωσε στην Ελλάδα και ότι η κυβέρνηση ηττήθηκε κατά κράτος. Όμως  εδώ οι εγχώριοι μεγαλοκαναλάρχες , αυτοί  οι  επαγγελματίες της αποθάρρυνσης   κάθε προσπάθειας των ανθρώπων του μόχθου να καλυτερεύσει τη μοίρα του, κάνουν πως δεν άκουσαν το ηχηρό όχι του ελληνικού λαού στα σχέδια των Σαμαρά- Τρόικας -Βενιζέλου.

Πικρή η αλήθεια αλλά θα πρέπει να την καταπιούν. Και η αλήθεια που δεν θέλουν να ακούν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτος σε 7 από τις 13 περιφέρειες στις ευρωεκλογές, νικά στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και στα Ιόνια νησιά ενώ σε 10 από τους 15 δήμους στην Αττική, και σε 11 από τους 16 δήμους στην υπόλοιπη Ελλάδα, εκλέγονται υποψήφιοι του.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις τρικαλινές  και τους τρικαλινούς  που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 25% στο νομό και που στήριξαν με την ψήφο τους τον «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία» στην περιφέρεια, το «Φυσάει Κόντρα» στο δήμο Τρικάλων και τη «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών» στο δήμο Καλαμπάκας. Στη Θεσσαλία η πτώση της ΝΔ καταγράφεται στο 7,09% από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012, ή απώλεια 39.835 ψήφων. Στον νομό Τρικάλων η ΝΔ χάνει 6875 ψήφους. Δόθηκε ένας αγώνας με πάθος , ήθος και αξιοπρέπεια όπως ταιριάζει στην Αριστερά των αγώνων, των θυσιών και του πολιτισμού. Το όραμά μας για την Ελλάδα του μέλλοντός μας  δεν χωρά στα στενά καλούπια των αυτοδιοικητικών παρατάξεων της διαχείρισης και των επιχειρηματικών συμφερόντων. Ο τριπλασιασμός των ποσοστών των ψηφοδελτίων της ριζοσπαστικής αριστεράς στο δήμο και στην περιφέρεια Τρικάλων είναι η μαγιά για τις νίκες που θα ακολουθήσουν.

 Η νίκη στην ευρωκάλπη και στην περιφέρεια Αττικής δείχνει το δρόμο.

 

ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας