Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων συμπαρίσταται στη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς Reviewed by Momizat on . Η παρέμβαση των τρικαλινών πολιτών που είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωση των πλειστηριασμών την περασμένη Τετάρτη αποτελεί μια υποδειγματική κοινωνική πρωτοβουλία Η παρέμβαση των τρικαλινών πολιτών που είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωση των πλειστηριασμών την περασμένη Τετάρτη αποτελεί μια υποδειγματική κοινωνική πρωτοβουλία Rating: 0

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων συμπαρίσταται στη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων συμπαρίσταται στη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς

Η παρέμβαση των τρικαλινών πολιτών που είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωση των πλειστηριασμών την περασμένη Τετάρτη αποτελεί μια υποδειγματική κοινωνική πρωτοβουλία ενάντια στη φτωχοποίηση και τη γενικευμένη εξαθλίωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων χαιρετίζει τη συγκεκριμένη δράση, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του και  καταγγέλλει την οποιαδήποτε προσπάθεια ποινικοποίησης των κοινωνικών αγώνων.

Σήμερα που πάνω από 180.000 νοικοκυριά με στεγαστικά πρώτης κατοικίας αδυνατούν να πληρώσουν τις οφειλές τους , η κυβέρνηση, σαν ” υπάκουη και καλή μαθήτρια ” της τρόικας, απεκδύεται  τον όποιο φιλολαϊκό μανδύα και σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στο δράμα χιλιάδων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να βρεθούν χωρίς στέγη.

Ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε , οι λαϊκές κινητοποιήσεις δείχνουν τον δρόμο.

Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή