Ο Σωτήρης Μπλέτσας ανοίγει την προεκλογική ατζέντα με το Κίνημα Αλλαγής Reviewed by Momizat on . Αφού πήρε το ok από τη Φώφη Γενηματά και πάντα υπό τις ευλογίες του Γιώργου Παπανδρέου , ο Σωτήρης Μπλέτσας μπαίνει στην προεκλογική μάχη των βουλευτικών εκλογώ Αφού πήρε το ok από τη Φώφη Γενηματά και πάντα υπό τις ευλογίες του Γιώργου Παπανδρέου , ο Σωτήρης Μπλέτσας μπαίνει στην προεκλογική μάχη των βουλευτικών εκλογώ Rating: 0

Ο Σωτήρης Μπλέτσας ανοίγει την προεκλογική ατζέντα με το Κίνημα Αλλαγής

Ο Σωτήρης Μπλέτσας ανοίγει την προεκλογική ατζέντα με το Κίνημα Αλλαγής

Αφού πήρε το ok από τη Φώφη Γενηματά και πάντα υπό τις ευλογίες του Γιώργου Παπανδρέου , ο Σωτήρης Μπλέτσας μπαίνει στην προεκλογική μάχη των βουλευτικών εκλογών νωρίς νωρίς με το Κίνημα Αλλαγής .

Ο γνωστός κοσμοπολίτης και εκ Γαρδικίου ορμώμενος , πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και  alter ego του Γιώργου Παπανδρέου , εμφανίζεται πανέτοιμος .

Ήδη αυτή την περίοδο επανδρώνει το πολιτικό του γραφείο και τέλος Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει και επίσημα την προεκλογική εκστρατεία.

Ο Σωτήρης Μπλέτσας δραστηροποιείται επαγγελματικά σε όλη την Ευρώπη , ποτέ δεν ξεχνά την καταγωγή του και δίνει ραντεβού στους φίλους του τον Δεκαπενταύγουστο στο θρυλικό Γαρδίκι .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή