"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος νέος γραμματέας της Τ.Ο. Τρικάλων του ΚΚΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

O σχεδιασμός που πραγματοποιήθηκε στις εκλογές της 25ης του Γενάρη, τα θετικά βήματα που έγιναν, αλλά και οι στόχοι έπρεπε να τεθούν και δεν τέθηκαν απασχόλησαν τη συνδιάσκεψη της Τομεακής Οργάνωσης Τρικάλων του ΚΚΕ.
Κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης που γίνεται κάθε δύο χρόνια, αποφασίστηκε να ενταθούν οι παρεμβάσεις στα σωματεία και στους εργασιακούς χώρους, αλλά και να γίνει ένα ευρύ άνοιγμα στη νεολαία, αλλά και οι προοπτικές που ανοίγονται, ώστε να γίνουν ευρέως γνωστές οι θέσεις του κόμματος.
Εκτός, όμως από τον απολογισμό των εκλογών και τον σχεδιασμό των επόμενων δράσεων υπήρξαν και αλλαγές προσώπων, καθώς καθήκοντα γραμματέα στην Τομεακή Οργάνωση Τρικάλων, ανέλαβε ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, στη θέση του Αλέκου Νταούλα.
«Στόχος το επόμενο διάστημα είναι να εντατικοποιηθούν οι παρεμβάσεις στα σωματεία και στους εργασιακούς χώρους, ώστε να ενδυναμωθεί το εργατικό και λαϊκό κίνημα, αλλά και να τεθούν οι βάσεις για άνοιγμα προς την κοινωνία» τόνισε ο νεοεκλεγείς γραμματέας της Τ.Ο. Τρικάλων του ΚΚΕ.
Κληθείς να σχολιάσει την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ο κ. Σωτηρόπουλος δήλωσε ότι «σε αναζήτηση λεκτικού συμβιβασμού για τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής και την παράταση της υπάρχουσας αντιλαϊκής συμφωνίας αφορά το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζει την υπογραφή νέας συμφωνίας με την ΕΕ και τους δανειστές, αλλά επιχειρεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά το όλο θέμα προκειμένου να μην προκληθούν αντιδράσεις. Θέλει να απαλειφθούν οι λέξεις «μνημόνιο» και «τρόικα» από μια νέα συμφωνία, ενώ δέχεται την ουσία που είναι η συνέχιση των «μεταρρυθμίσεων» που θα είναι σε βάρος του λαού. Γι’ αυτό χρησιμοποιεί την επίσημη ονομασία της τρέχουσας συμφωνίας ανάμεσα στο ελληνικό κράτος και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ζητώντας εξάμηνη επέκταση της «Κύριας Σύμβασης Χρηματοπιστωτικής Διευκόλυνσης» (MFA)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης