Ο Σωτήρης Χατζηγάκης ως ευτυχής παππούς και η μεγάλη ιστορική έρευνα για γεγονότα που σημάδεψαν την Τρικαλινή ιστορία Reviewed by Momizat on .  Ο Σωτήρης Χατζηγάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει.  Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ευτυχισμένο παππού να απολαμβάνει πολύ ωραίες  Ο Σωτήρης Χατζηγάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει.  Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ευτυχισμένο παππού να απολαμβάνει πολύ ωραίες Rating: 0

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης ως ευτυχής παππούς και η μεγάλη ιστορική έρευνα για γεγονότα που σημάδεψαν την Τρικαλινή ιστορία

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης ως ευτυχής παππούς και η μεγάλη ιστορική έρευνα για γεγονότα που σημάδεψαν την Τρικαλινή ιστορία

 Ο Σωτήρης Χατζηγάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει.

 Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ευτυχισμένο παππού να απολαμβάνει πολύ ωραίες στιγμές με τις εγγονές του και τον Μικέλη.

Η ευτυχία στο πρόσωπο του παππού, απερίγραπτη .

Επίσης αυτή την περίοδο μέσα από τις πολιτικές αλλά και κοινωνικές και ιστορικές εξελίξεις επιδιώκει να συμβάλει στην τοπική ιστορία με μία άρτια τεκμηριωμένη παρέμβαση .

Πρόκειται για την έκδοση βιβλίου το οποίο αφορά  αναδρομή στην Τρικαλινή ιστορία με ένα τολμηρό και ειλικρινές μανιφέστο που θα απαντάει «έξω από τα δόντια» σε μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την τοπική μας ιστορία .
Ήδη ο πρώην υπουργός ολοκληρώνει τους προσεχείς μήνες την πολύ μεγάλη ιστορική έρευνα .

Έχει ήδη τελειώσει την συγγραφή του βιβλίου του με τίτλο “Υπηρετώντας τη Δικαιοσύνη το οποίο θα εκδοθεί με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων και αναφέρεται στις παρεμβάσεις του ως υπουργός Δικαιοσύνης.

Τέλος , σε εξέλιξη βρίσκεται σε εξέλιξη το βιβλίο της αυτοβιογραφίας του Σωτήρη Χατζηδάκη με την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια και τις δράσεις του.

Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη  αδυναμία του πρώην υπουργού  δεν είναι άλλη από τα  εγγόνια του , τα παιδιά του Μικέλη και της Αγγελικής .

Όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, ο πρώην υπουργός τον αφιερώνει στα εγγόνια του και περνά μαζί τους ξέγνοιαστες στιγμές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή