Ο σύζυγος(Δρίτσας) υπουργός και η σύζυγος(Χριστοδουλοπούλου) υφυπουργός Reviewed by Momizat on . Ο κ. Δρίτσας αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου, υφυπουργός Μετανάστευσης Από τα περίεργα της νέας κυβέρνησης Ο κ. Δρίτσας αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου, υφυπουργός Μετανάστευσης Από τα περίεργα της νέας κυβέρνησης Rating: 0

Ο σύζυγος(Δρίτσας) υπουργός και η σύζυγος(Χριστοδουλοπούλου) υφυπουργός

Ο σύζυγος(Δρίτσας) υπουργός και η σύζυγος(Χριστοδουλοπούλου) υφυπουργός

Ο κ. Δρίτσας αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου, υφυπουργός Μετανάστευσης

Από τα περίεργα της νέας κυβέρνησης που ανακοίνωσε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, είναι η είσοδος στο υπουργικό συμβούλιο τόσο του κ. Θοδωρή Δρίτσα, αλλά και της συζύγου του Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Ο κ. Δρίτσας αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου, υφυπουργός Μετανάστευσης.

Μπορεί κάποιοι να μιλήσουν για κρούσμα… νεποτισμού ή οικογενειοκρατίας, ωστόσο όσοι γνωρίζουν τα εσωτερικά του παλαιού Συνασπισμού της Αριστεράς και νυν ΣΥΡΙΖΑ, ξέρουν ότι τόσο ο κ. Δρίτσας όσο και η κυρία Χρισοδουλοπούλου είναι από τα παλαιά και ιστορικά στελέχη του κόμματος, ο καθένας έχει διαγράψει τη δική του πορεία στα κινήματα και την τοπική αυτοδιοίκηση. Οποτε είναι μάλλον σύμπτωση παρά οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος κακεντρεχής.

H νέα υφυπουργός Μετανάστευση, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου τέλειωσε τη Νομική Σχολή της Αθήνας. Είναι μαχόμενη δικηγόρος και συνδικαλίστρια. Εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, με τη Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση. Ιδρυτικό μέλος του Χώρου Διαλόγου και Κοινής Δράσης της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονίστρια του Τμήματος Δικαιωμάτων. Συμμέτοχος στη δράση του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης, ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό, στην καταστολή, στον πόλεμο και στο ρατσισμό. Δραστηριοποιείται στον τομέα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων, ενάντια σε κάθε είδους διακρίσεις, με βάση την εθνική καταγωγή, το θρήσκευμα, το φύλο, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τις πολιτικές πεποιθήσεις και την κοινωνική προέλευση. Η δράση αυτή είναι οικουμενική, αλλά κυρίως ευρωπαϊκή, σε μια Ευρώπη, που συνεχώς συρρικνώνει τα δικαιώματα και εγκαταλείπει τις παραδόσεις της, στο όνομα των αγορών, των κερδών και της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή