Ο Σύλλογος Γυναικών για τις δολοφονικές επιθέσεις στη Γάζα Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων- μέλος της Ο.Γ.Ε.-καταδικάζει έντονα τις συνεχιζόμενες δολοφονικές επιθέσεις των ισραηλινών αρχών στη Λωρίδα της Γάζας και τα άλ Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων- μέλος της Ο.Γ.Ε.-καταδικάζει έντονα τις συνεχιζόμενες δολοφονικές επιθέσεις των ισραηλινών αρχών στη Λωρίδα της Γάζας και τα άλ Rating: 0

Ο Σύλλογος Γυναικών για τις δολοφονικές επιθέσεις στη Γάζα

Ο Σύλλογος Γυναικών για τις δολοφονικές επιθέσεις στη Γάζα

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων- μέλος της Ο.Γ.Ε.-καταδικάζει έντονα τις συνεχιζόμενες δολοφονικές επιθέσεις των ισραηλινών αρχών στη Λωρίδα της Γάζας και τα άλλα Παλαιστινιακά Εδάφη, με συνέπεια το θάνατο δεκάδων αμάχων, μεταξύ των οποίων και πολλών παιδιών.

Καταγγέλλουμε τη σχεδιαζόμενη χερσαία επίθεση ενάντια στον παλαιστινιακό λαό και την κλιμάκωση της εγκληματικής δράσης του ισραηλινού κράτους, το οποίο στηρίζεται πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά από την ΕΕ και τις ΗΠΑ, με σκοπό την επιβολή των μονοπωλιακών συμφερόντων στην περιοχή.

Οι γυναίκες του ριζοσπαστικού κινήματος, πλάι στους αγωνιστικούς φορείς του εργατικού, νεολαιίστικου, και αντιιμπεριαλιστικού – φιλειρηνικού κινήματος της χώρας μας,

εκφράζουμε τη σταθερή αλληλεγγύη μας στους Παλαιστίνιους, καταδεικνύουμε την υποκρισία όσων εξισώνουν τους θύτες με τα θύματα και τη συνενοχή όσων κυβερνήσεων και κομμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης παζαρεύουν “γεωστρατηγικά οφέλη” με το αίμα των λαών και αναβαθμίζουν πολύπλευρα τις σχέσεις τους με το Ισραήλ.

gaza9

 

Απαιτούμε:

  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης.

 

  • Να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής και οι έποικοι από τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη.

 

  • Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές και να επιστρέψουν όλοι οι Παλαιστίνιοι στις εστίες τους.

 

  • Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ.

 

  • Ανεξάρτητο, βιώσιμο, πλήρως κυρίαρχο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ».

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, μέλος της Ο.Γ.Ε.

gaza6 gaza8

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή