Ο Σύλλογος Γυναικών καταγγέλλει τρομοκράτηση εργαζομένων Reviewed by Momizat on . Καταγγελία για τη δικαστική απόφαση καταδίκης των χαλυβουργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας Καταγγελία για τη δικαστική απόφαση καταδίκης των χαλυβουργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας Rating: 0

Ο Σύλλογος Γυναικών καταγγέλλει τρομοκράτηση εργαζομένων

Ο Σύλλογος Γυναικών καταγγέλλει τρομοκράτηση εργαζομένων

Καταγγελία για τη δικαστική απόφαση καταδίκης των χαλυβουργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας

O Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας-Ο.Γ.Ε.- καταγγέλλει την τρομοκράτηση των εργαζομένων που επιχειρείται και με την δικαστική απόφαση καταδίκης των χαλυβουργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας.

xalΟ ηρωικός απεργιακός αγώνας τους έχει γραφτεί στις πιο λαμπρές σελίδες του εργατικού ταξικού κινήματος και αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για τους εργαζόμενους της χώρας μας αλλά και όλου του κόσμου. Η εργατική τάξη περήφανα τον αγκαλιάζει.

Η καταδικαστική απόφαση των αστικών δικαστηρίων επιβεβαιώνει αυτό το μεγαλείο.

Μη περιμένουν Κυβέρνηση και εργοδότες να λυγίσουμε με παρόμοιες αποφάσεις. Αντίθετα περισσότερο μας ατσαλώνουν στο μονόδρομο του αντιμονοπωλιακού – αντικαπιταλιστικού αγώνα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων –μέλος της ΟΓΕ- στήριξε αποφασιστικά και με κάθε τρόπο τον πολύμηνο απεργιακό τους αγώνα και θα συνεχίσει με τους συλλόγους και τις ομάδες της να ανταποκρίνεται στηρίζοντας τους χαλυβουργούς και τις οικογένειές τους στις νέες προκλήσεις όπως και όποτε χρειαστεί.

Τρίκαλα, 10/4/2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, μέλος της Ο.Γ.Ε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή