Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων κοντά στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων Reviewed by Momizat on . Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, έχοντας υπόψη τα σοβαρότατα προβλήματα και την εξαθλίωση που βιώνει σήμερα η ελληνική οικογένεια, τις στρατιές ανέρ Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, έχοντας υπόψη τα σοβαρότατα προβλήματα και την εξαθλίωση που βιώνει σήμερα η ελληνική οικογένεια, τις στρατιές ανέρ Rating: 0

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων κοντά στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων κοντά στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, έχοντας υπόψη τα σοβαρότατα προβλήματα και την εξαθλίωση που βιώνει σήμερα η ελληνική οικογένεια, τις στρατιές ανέργων που βρίσκονται σε απόγνωση,την αδυναμία χιλιάδων νοικοκυριών να αγοράσουν τα απαραίτητα,τα συνεχιζόμενα και απανωτά λουκέτα και απολύσεις στην αγορά,τη ραγδαία αύξηση των συσσιτίων και την έξαρση αυτοκτονιών,τις αναγκαστικές μεταναστεύσεις των νέων,τη δημογραφική κατάρρευση της χώρας λόγω υπογεννητικότητας και ιδιαίτερα την επίκαιρη επίθεση της πολιτείας στην εκπαιδευτική κοινότητα και συγκεκριμένα (διαθεσιμότητα-απολύσεις 2.100 καθηγητών,υποχρεωτικές μετατάξεις,υποχρεωτικές μεταθέσεις,συγχωνεύσεις και λουκέτα σε σχολεία,τάξεις με 28 και 30 μαθητές,πάγωμα των προσλήψεων αναπληρωτών,ξεκληρισμό οικογενειών με 2,3 και 4 παιδιά που δεν πήραν απόσπαση,την απόλυση 2.300 σχολικών φυλάκων που φρόντιζαν για την ασφάλεια των σχολείων αλλά και των παιδιών μας, και τέλος τα σχεδιαζόμενα από το Υπουργείο – νέο κύμα διαθεσιμότητας,νέα λουκέτα και συγχωνεύσεις σχολείων, απολύσεις σχολικών καθαριστριών) θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του στις απεργιακές κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων,αρχής γενομένης από τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, προτρέποντας τα μέλη του συλλόγου να συμμετάσχουν μαζικά σ’ αυτές.
Επίσης δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεση μας αλλά και της πολυτεκνικής κοινότητας στα όσα δεινά έχουν πλήξει την κοινωνία,ελπίζοντας ότι το απεργιακό κίνημα και οι φωνές αντίστασης θα πυκνώσουν έως ότου γενικευθούν,έτσι ώστε οι άρχοντες του τόπου αφουγκραστούν το λαό που ζητά αλλαγή πολιτικής.αλλά και οι υπεύθυνοι και καταχραστές του δημοσίου χρήματος που μας οδήγησαν εδώ πληρώσουν ,οδηγούμενοι ενώπιον της δικαιοσύνης.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή