Ο Τάκης Ιωάννου τραπεζωσε τον Μιχάλη Ταμηλο Reviewed by Momizat on . Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ, παρέθεσε γεύμα στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλο,  σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας σε Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ, παρέθεσε γεύμα στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλο,  σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας σε Rating: 0

Ο Τάκης Ιωάννου τραπεζωσε τον Μιχάλη Ταμηλο

Ο Τάκης Ιωάννου τραπεζωσε τον Μιχάλη Ταμηλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ, παρέθεσε γεύμα στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλο,  σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας σε αναγνώριση της πολυετούς συνεργασίας που έχει αρχίσει από την εποχή , που ο κ. Ταμηλος ήταν Δήμαρχος Τρικκαίων και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος έχει προωθήσει πολλά θέματα στη Βουλή που αφορούσαν τα αστικά ΚΤΕΛ και το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ θέλησε να προχωρήσει σε μία κίνηση σύσφιξης των σχέσεων με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μανούσο Βουλγαράκη και τα μέλη του Δ.Σ. να ενημερώνουν τον κ. Ταμήλο για τις δυνατότητες και τα προβλήματα των αστικών ΚΤΕΛ.

     Στην παρέα διακρίνονται οι κ.κ. Μιχάλης Σακελλάρης και Τάκης Ιωάννου, ο οποίος μάλλον ….πλήρωσε και το λογαριασμό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή