Ο Ταμήλος έσκισε (τελικά) το Μνημόνιο Reviewed by Momizat on .  Με τον παραπάνω τίτλο ο σημερινός (20-3-14) ΒΗΜΑτοδότης επεφύλασσε μια σφοδρή και συνάμα με το γάντι κριτική στον Μ. Ταμήλο, για γλέντι στο "Χάνι". Προφανώς θα  Με τον παραπάνω τίτλο ο σημερινός (20-3-14) ΒΗΜΑτοδότης επεφύλασσε μια σφοδρή και συνάμα με το γάντι κριτική στον Μ. Ταμήλο, για γλέντι στο "Χάνι". Προφανώς θα Rating: 0

Ο Ταμήλος έσκισε (τελικά) το Μνημόνιο

Ο Ταμήλος έσκισε (τελικά) το Μνημόνιο
 Με τον παραπάνω τίτλο ο σημερινός (20-3-14) ΒΗΜΑτοδότης επεφύλασσε μια σφοδρή και συνάμα με το γάντι κριτική στον Μ. Ταμήλο, για γλέντι στο “Χάνι”. Προφανώς θα έχουν υλικό οι “Ράδιο Αρβύλα”. Το κείμενο, αυτούσιο, είναι το ακόλουθο (στη φωτό, στιγμιότυπο από τον χορό των αστυνομικών):

Με την ιαχή «σήμερα σκίζω το Μνημόνιο» και κάτω από τους ήχους πνευστών, χάλκινων και κρουστών, ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Μιχ. Ταμήλος πανηγύρισε την επιτυχή κατάληξη της συμφωνίας με την τρόικα. Προσκάλεσε φίλους, γνωστούς (και έφερε μαζί και τη σύζυγό του) στην ταβέρνα «Χάνι» των Τρικάλων και έγινε του… Μνημονίου. Φρόντισε και έφερε μάλιστα και μερικούς λαγούς («έχω κι άλλους αν θέλετε, έχω ένα ψυγείο γεμάτο λαγούς» φώναζε) και με τη συνοδεία κλαρίνων τραγούδησε, χόρεψε, χοροπήδησε – και τι δεν έκανε. Κάποια στιγμή ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός του, όπως και αυτών που είχε προσκαλέσει στην ταβέρνα που ορισμένοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και… κόλλησαν στα κούτελα των μελών της ορχήστρας πενηντάρικα. Με αυτόν τον τρόπο έσκισαν το Μνημόνιο, αλλά δεν ξέρω πώς θα το πάρει και ο κ. Χ. Θεοχάρης που θα θελήσει… αποδείξεις.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή