"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ο Ταμήλος καταγγέλει Χρυσοχοίδη για την εγκατάλειψη της Ε 65

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Υπουργός Υποδομών κ. Χρυσοχοίδης με την εισήγησή του προς την Ευρωπαική Επιτροπή υποβαθμίζει τον άξονα Κεντρικής Ελλάδας και ειδικά το βόρειο τμήμα από τα Τρίκαλα προς την Εγνατία Οδό και παραπέμπει την κατασκευή του εκτός των ευρωπαικών χρηματοδοτήσεων.

Συγκεκριμμένα εισηγείται την αποπεράτωση του βορείου τμήματος με πόρους που θα βρεθούν από τον κρατικό προυπολογισμό (!!!) είτε από ιδιωτικά κεφάλαια(!!!) όταν στην ίδια πρόταση υποβαθμίζεται η σπουδαιότητα του τμήματος αυτού.
Η τακτική του Υπουργείου εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και ειδικότερα να συμπεριλάβει ‘αλλα έργα του λεκανοπεδίου, του παραλιακού μετώπου είτε την ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου.
Δηλαδή θα μείνει η Δυτική Θεσσαλία , η Δυτική Μακεδονία και ο Νομός Ιωαννίνων χωρίς οδική πρόσβαση προς της Αθήνα για να γίνουν έργα βιτρίνας στην Αττική !
Και επειδή οι ιδιωτικοί πόροι δεν υπάρχουν παρά το γεγονός ότι γεμίσαμε διόδια, θα πρέπει να θρηνούμε για δεκαετίες εκατοντάδες θύματα στα ορεινά της Πίνδου ;
O Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Θεσσαλός Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας πρέπει να αναθεωρήσουν τα σχέδια κατάργησης της Ε 65 που σχεδιάζει ο Υπουργός Υποδομών και να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις που δόθηκαν σε ένα εκατομμύριο έλληνες πρίν πολλές δεκαετίες !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης