Ο τελικός πίνακας επιλεγέντων για το “Μουσικό Χωριό” Reviewed by Momizat on . Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Ανάδειξης & Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού», κατά την τελευταία του συνεδρίαση την Παρασκευή Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Ανάδειξης & Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού», κατά την τελευταία του συνεδρίαση την Παρασκευή Rating: 0

Ο τελικός πίνακας επιλεγέντων για το “Μουσικό Χωριό”

Ο τελικός πίνακας επιλεγέντων για το “Μουσικό Χωριό”

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δίκτυο Ανάδειξης & Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού», κατά την τελευταία του συνεδρίαση την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, επικύρωσε τον οριστικό πίνακα κατάταξης των ωφελουμένων της πράξης «Ενίσχυση της Τοπικής Επιχειρηματικότητας, με τη λειτουργία Πολυδύναμου Θεματικού-Εμπορικού χώρου στην πόλη των Τρικάλων», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης» του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου δυναμικού 2007-2013» του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου www.mousikoxorio.gr, καθώς επίσης και στα γραφεία της e-Trikala A.E. (Στρ. Σαράφη 44, Τρίκαλα, τηλ. 24310 22899), που είναι ο Συντονιστής Εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.

Για την ενημέρωση των επιτυχόντων, την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων (Ασκληπιού 18, Τρίκαλα), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι επί μέρους στόχοι της πράξης, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν τα επόμενα βήματα υλοποίησης της.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας