"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Ο Τραγάκης αποσύρεται, αλλά «αφήνει στο πόδι του» τον γιο του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολιτική τέλος για τον Γιάννη Τραγάκη, μην νομίζετε όμως ότι δεν θα απολαμβάνουμε κάποιον από την οικογένεια στον πολιτικό στίβο.

Ακολουθώντας τα ένδοξα χνάρια του ηγέτη του κόμματός του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε γνωστό ότι μπορεί ο ίδιος να μην ξαναείναι υποψήφιος στη Β’ Πειραιά, θα είναι όμως ο γιος του, Παναγιώτης.

«Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές,υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά.

Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της οικογένειάς μου. Έχω μια οικογένεια πολύ δεμένη. Έχω και μια κόρη που έχει δύο παιδάκια» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο κ. Τραγάκης.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ή θα φτιάξει κόμμα ο Κυριάκος βάζοντας τελεία και παύλα στην οικογενειοκρατία και το νεποτισμό ή θα απαξιωθεί πολύ γρήγορα στα μάτια του λαού που περιμένουν μια άλλη σύγχρονη και δημοκρατική διακυβέρνηση.

  2. Ας μαζευτούν όλοι οι γόνοι των πολιτικών να φτιάξουν ένα δικό τους κόμμα κι ας βάλουν αρχηγό τους τον Νικόλαο τον Πρίγκιπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης