Ο Τρικαλινός κόμβος στο Άμπεργκ-1.350 χιλιόμετρα μακριά… Reviewed by Momizat on . Τόσο μακριά, αλλά τόσο κοντά… τα 1350 χλμ. της απόστασης ανάμεσα στα Τρίκαλα και το Αμπεργκ καλύπτονται νοερώς από έναν κόμβο και μια ταμπέλα. Αυτή που στον κυκ Τόσο μακριά, αλλά τόσο κοντά… τα 1350 χλμ. της απόστασης ανάμεσα στα Τρίκαλα και το Αμπεργκ καλύπτονται νοερώς από έναν κόμβο και μια ταμπέλα. Αυτή που στον κυκ Rating: 0

Ο Τρικαλινός κόμβος στο Άμπεργκ-1.350 χιλιόμετρα μακριά…

Ο Τρικαλινός κόμβος στο Άμπεργκ-1.350 χιλιόμετρα μακριά…

Τόσο μακριά, αλλά τόσο κοντά… τα 1350 χλμ. της απόστασης ανάμεσα στα Τρίκαλα και το Αμπεργκ καλύπτονται νοερώς από έναν κόμβο και μια ταμπέλα. Αυτή που στον κυκλικό κόμβο προ τιμή των Τρικάλων, «φιλοξενεί» την ταμπέλα με κατεύθυνση από τη γερμανική στην ελληνική πόλη.
Σε αυτό το φόντο φωτογραφήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, τα μέλη της τρικαλινής αντιπροσωπείας που επισκέπτονται τον γερμανικό Δήμο. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπστεργίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Λάππας, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δήμα, Ψύχος, Γούλας, ο κ. Στουρνάρας από τη μείζονα και ο κ. Λουλές από την ελάσσονα αντιπολίτευση, μαζί με την υπάλληλο του γραφείου Δημ. Σχέσεων κ. Νταούλα, συνοδευόμενοι από στέλεχος του γερμανικού Δήμου, βρίσκονται από την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 για τρεις ημέρες στο Αμπεργκ. Σε ανταπόδοση της περυσινής επίσκεψης, όταν έγιναν τα εγκαίνια της πλατείας Αμπεργκ, στην «πράσινη γωνιά», με τα παιχνίδια που δώρισαν οι γερμανοί, ήρθε η ώρα της ενίσχυσης της ουσιαστικής συνεργασίας ανάμεσα στις πόλεις. Μιας συνεργασίας που έχει ήδη ιστορία ετών και αναμένεται να συνεχιστεί ουσιαστικότερα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή