Ο Τσίπρας συγκαλεί έκτακτο πολιτικό συμβούλιο για την υπόθεση Novartis Reviewed by Momizat on . Έκτακτο πολιτικό συμβούλιο, προκειμένου να αξιολογηθούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τις εξελίξεις στην Έκτακτο πολιτικό συμβούλιο, προκειμένου να αξιολογηθούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τις εξελίξεις στην Rating: 0

Ο Τσίπρας συγκαλεί έκτακτο πολιτικό συμβούλιο για την υπόθεση Novartis

Ο Τσίπρας συγκαλεί έκτακτο πολιτικό συμβούλιο για την υπόθεση Novartis

Έκτακτο πολιτικό συμβούλιο, προκειμένου να αξιολογηθούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα και να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis συγκάλεσε για την Τετάρτη το πρωί o Αλέξης Τσίπρας .

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε για κοινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου με το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπάρξει ενημέρωση και αξιολόγηση της κατάστασης σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Τα μέλη του ανώτατου οργάνου θα ενημερωθούν και ακολούθως θα αποφασίσουν για τη χάραξη της γραμμής που θα ακολουθήσει το κόμμα και η κυβέρνηση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στην ευρεία συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα των Σκοπίων και η πορεία της διαπραγμάτευσης με τους γείτονες και τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, καθώς αποτελεί ένα ακόμη πεδίο ισχυρής πολιτικής σύγκρουσης και αντιπαράθεσης με τη Νέα Δημοκρατία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή