"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

«Ο Τσιάνος της Λάρισας, της Ελλάδας, του κόσμου» τιμήθηκε στην πόλη του – «Θέατρο Κώστα Τσιάνου» το «Θέατρο του Μύλου»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Λάρισα υποκλίθηκε στον μεγάλο θεατράνθρωπο της Κώστα Τσιάνο, ο οποίος, με πρωτοβουλία του Κώστα Αγοραστού, τιμήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την προσφορά του στο θέατρο και στην πόλη. «Ξεκινάμε τέτοιου είδους βραβεύσεις από τον κορυφαίο όλων τον Κώστα Τσιάνο» είπε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ενώ ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ανακοίνωσε πως το προσωπικό δημιούργημα του Κώστα Τσιάνου, το «Θέατρο του Μύλου» μετονομάζεται σε Θέατρο Κώστα Τσιάνου.

«Ο Τσιάνος της Λάρισας, της Ελλάδας, του κόσμου» τιμήθηκε στην πόλη του - «Θέατρο Κώστα Τσιάνου» το «Θέατρο του Μύλου» (φωτο - βίντεο)

Ο ίδιος ο μεγάλος θεατράνθρωπος μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ η συγκίνησή του έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα για να τιμήσει τον μεγάλο σκηνοθέτη, διάβασε ένα γράμμα που έγραψε ο ίδιος ειδικά για την περίσταση. «Κώστα Τσιάνο είσαι το θέατρο!», είπε ο γνωστός ηθοποιός, προκαλώντας τα ζωηρά χειροκροτήματα του κοινού.

«Ο Τσιάνος της Λάρισας, της Ελλάδας, του κόσμου» τιμήθηκε στην πόλη του - «Θέατρο Κώστα Τσιάνου» το «Θέατρο του Μύλου» (φωτο - βίντεο)

onlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης